AZN747

搜索

小 Porky - 豬豬再現

睇廣告見到小豬豬從大陸番佐黎, 又再次開檔...........

以前佢果度一向都多後生女, 今次點都要上去睇睇.  

上到去, 兩條 HK 妹.

一個叫 Michelle, 而另一個叫 Nana.

我就揀佐 Michelle .......... 而另一個 Nana 就基本上冇乜機會接觸及交流.  

Michelle........ 從佢一口流利既港式廣東話可以知道, 佢係一個純正 HK 妹, 而非佗北. 小豬豬話佢得二十歲 ......... 但經我一問之下......... 當事人話佢二十一.   總算相差不大.  

樣貌算係唔錯, 身上有一對雞包仔........ 雖然不大, 但勝在夠新鮮.

服務雖然不算極度撒家, 但總算肯學肯做.

價錢雖然不算平, 但總算物有所值.

我表現雖然唔太好, 但佢總算冇笑鳩我.

今個月又使凸.......... 都係上床訓覺算囉.............  

porkyporky哥!  對面S8講得好可怕,我就唔敢去。

男人 发表于 2012-5-24 01:01 static/image/common/back.gif
porkyporky哥!  對面S8講得好可怕,我就唔敢去。

對台S8同Jenny一向有仇. 有資歷的狼友都知道. 距地每年都會作d也來屈距. 又話距老千, 又話距生愛滋. 屈人系距地專長. 成日話咩 "有可靠消息話我知乜乜柒柒..." 果邊敢於直言的人已經全都被危sir除去, 其他d擦仔見風使舵, 完全信唔過.

講真, 這邊玩了禁多年, 從來冇聽過一間場放4個打手, 迫人叫雞. 有經驗的狼友都知冇乜可能. 我認為系條雞蟲想攞著數, 人家唔肯, 就寫臭人地. 我去年是Jenny家在401 kennedy的常客. 距個場MM正, 老闆好相與, 勝價比高. 今年雖然未上去, 但相信唔會差得去邊.

肥狼 发表于 2012-5-24 02:03 static/image/common/back.gif
對台S8同Jenny一向有仇. 有資歷的狼友都知道. 距地每年都會作d也來屈距. 又話距老千, 又話距生愛滋. 屈人 ...

可圈可點。應該貼堂。  

__________________________________________________________________________________
Signature Statement
Proud recipient of dual titles of “hired writer” & “traitor” from Danger, the shameless, freebie searching “small man” with no ethical or moral standards.

男人 发表于 2012-5-24 01:01 static/image/common/back.gif

有邊一個場可以只做生客而生存到架 ????

要生存就要靠回頭客, 要靠穩定既客路..........

小豬豬唔會做果類事情去得罪客人既.  

有 porky 兄系到. 公道在人間

果邊敢於直言的人已經全都被危sir除去

包括我...

Thank you brother.  By the way, where is her new shop?

tomsiu 发表于 2012-5-24 15:05 static/image/common/back.gif
果邊敢於直言的人已經全都被危sir除去

包括我...

我都唔知果邊有件咁既事.......... 直至小豬豬話俾我知.  

其實佢地唔去咪唔好去囉, 有乜所謂丫.......... 又唔會係我既損失.  

Of course we believe our Porky gor rather than that guy at S8 with the outrageous story.