AZN747

搜索

Crystal @ LoveBaby

夜晚無聊條能痕痕當然要去747睇廣告啦,本狼今期對純情學生妹情有獨鍾,上次搵Vip Spa Pink 都畀到我啲讀書時期既初戀偷情感覺, 但都係意猶未盡想再搵多一件仲後生嘅,睇到愛寶貝網站 有件什麼零零後,真十九,叫做Crystal,張相睇落又真係好青春少艾, 便打電話去一問究竟, 剛好是老闆娘接電話, 佢咪同我講話呢個女仔之前係做六百蚊的, 比Pink仲嫩口, 做愛都唔Q多識, 淨係聽到唔識做愛已經扯曬旗啦, 咪即刻約吃完晚飯的時間去搵Crystal.
地點係位於Highway7/Leslie 天仁名茶旁邊的一幢 栢文.按對話機密碼後中門大開,無食蕉直接搭電梯上樓,輕輕敲門後,便有位矯滴滴既 靚妹仔開門俾我, 我仔細打量她一下,係同廣告照片一模一樣的就是穿左那件連身淺紫色連衣裙,但我見佢紮了條馬尾,更顯些青春氣息,入到房同佢聊下天,知道佢因為要返學,每個星期只可上兩至三日班, 時間也不固定,真係好part time吓,入到房間我地互相撫摸調情再攬攬錫錫, 我兩隻手不停咁慢慢同佢剝光豬, 佢皮膚都好白滑吓, 對波有大B碼,下半身都係有啲肉, 陰毛剃光曬, 沖涼期間有幫我吹水笛同濕吻, 值得一讚係做愛期間冇用ky, 可以感覺到佢妹妹好緊窄, 我條嘢插入時佢都要用兩隻手分開兩邊陰唇才入得到, 睇得出佢係冇乜點樣做過愛, 佢經驗不足全程都係我做主導, 全程做傳教士式動作, 插咗幾分鐘佢已經唔係好受得住成塊面都紅卜卜咁, 下面妹妹都有啲濕潤,乳頭都好敏感摔幾吓就會好high, 會開始亂咁叫, 因為做一個小時的關係係可以出兩次精,最後一次出係浴室叫Crystal手口並用,再用打飛機型式射我啲精落佢胸口到, 射完兩次精後全身都好攰,之後便去正骨店做一小時按摩鬆一吓.

Face:  廣告相係佢本人 ,年齡不會超過22歲, 就係喺College見到嗰啲中國學生妹樣同裝束,, 青春活潑可愛型

Body:  身高大概五尺二,體重95磅, 皮膚白嫩, 車頭燈大B號, 冇毛鮑魚算幾粉, 缺點係陰道口好難搵太少了

Service:. 有水中簫,濕吻, 奶西,腳交, 條女没太多經驗, 好容易有反應, 乳頭係佢最敏感嘅地方, 一個鐘畀出兩次

Attitude:  全程都有說有笑, 不太專業,幾有女朋友感覺, 過程佢都有啲雞手鴨腳,不是太懂搞氣氛

Repeat:  可能, 聽佢講一星期只上兩天班

写手系列

確實太吸引了!!!  Am eager to book her right away but 450/60 is a bit too much to me.  

话说哪些店可以1hr 2shots呢?
我看了一下好像只有lovebaby明确写了 之前只在irean那试过一次

A real young Dim Sum  is rarely to find.  

看照片挺不錯

以前他们家都是选美场或者Spa,出出进进人太杂。现在有了1 on 1倒是可以试试。

要找年輕新鮮嫩口,Crystal 是没選錯的,最喜歡便是她很多東西也不懂,要慢慢去探索一番!

写手又出现了

你的私做Lucy半小時才收160,十分超值啊.又年輕,身材又不俗