AZN747

搜索

私底下约mm

各位狼友有私底下约mm的经历么?
我约过一些,有愿意出来吃个饭,逛个街啥的。
但是大多数好像还不愿意,是她们怕老板知道么?

哇,难得你有mm的联系方式

將自己代入mm角式去思考呢個問題. 我都不愿意.

首先, 點都會有戒心. 人生路不熟, 同你出街冇安全感. 萬一你係壞人, 或者心理變態, 咁點算. 知人口面不知心. 條女唔想冒險.

第二, 同你出街食飯逛街有咩好處? 佢地出來做個目的係賺快錢. 如果佢有吸引力, 平時都大把仔約佢出街. 唔會稀罕你請佢食果餐飯或者行街買些少嘢送佢.

第三, 你約佢出街有冇打算給鐘錢? 你會想帶出街嘅女應該唔差. 樣貌身材性格都有咁上下吸引力. 一條咁嘅條女一日至少可以賺兩三千. 你嘅offer超唔超出呢個數先?

你可能會諗, 等佢來月經果幾日先約, 反正條女開唔到工. 不過來月經時條女可能好唔舒服, 要休息. 就算佢想出街玩, 都未必想對住個客. 返工已經對咁多客, 休息都仲要對?

有部份人可能自我感覺良好. 認為自己比一般嘅客靚仔或者charming. 不過坦白講, 係條女眼中你都係同其他客差唔多. 講真, 有老婆或女友嘅客根本唔會約mm行街食飯. 單身嘅如果真係咁靚仔或者charming就直接溝女, 或者落club搵ONS啦, 洗鬼叫雞咩. 如果你單身又叫雞, 咁就請不要自己呃自己啦, 你靚仔極charming極都好有限. 所以mm都唔會好想同你出街. 就算你平時搵佢時覺得佢對你有好感, 都係做戲一場.

不過都有啲女會同客出街. 一, 可能你出得夠錢. 二, 可能佢覺得你有錢或者易騙, 所以想放長線釣大魚, 令你沉船然後呃你一大筆錢. 如果係二, 佢可能唔收你錢添.

天天小 发表于 2019-4-4 18:56

首先, 點都會有戒心. 人生路不熟, 同你出街冇安全感. 萬一 ...

我边len个都唔服就系服你,有道理到爆

天天小 发表于 2019-4-4 18:56

首先, 點都會有戒心. 人生路不熟, 同你出街冇安全感. 萬一 ...

同意,
玩得開心嘅咪去多幾次, 做個熟客咪算,
同個MM熟的話, 我有時會比多D tips, 或者見面果陣買杯野飲比佢之類
會想約MM出街, 一係沉左船, 一係想屌免費西.

為甚麼要約mm出來? 男人最想做的事情你都跟她做了, 還吃飯逛街干什麼?

難聽點說句, 我覺得那些想約mm出街的男人很可悲. 只有一輩子都沒女友的毒男才會想約mm出來感受拍拖的感覺.

luckyone 发表于 2019-4-4 19:21
為甚麼要約mm出來? 男人最想做的事情你都跟她做了, 還吃飯逛街干什麼?

難聽點說句, 我覺得那些想約mm出街 ...

呵呵,你这话说的有意思,约mm出来不是只是感受拍拖的
照你逻辑有了女友老婆都不应该出来玩了

楼主约的鬼妹还是亚洲妹啊

我约过,就是她不工作的日子,出去逛了个街,买了点化妆品,开车到停车场比较隐蔽的角落,给打了个飞机算作车资

boomerang 发表于 2019-4-4 22:20
我约过,就是她不工作的日子,出去逛了个街,买了点化妆品,开车到停车场比较隐蔽的角落,给打了个飞机算作 ...

约妹妹出来,一般都是做她们的车夫,她们省了车费