AZN747

搜索

可樂 @ 520 Spa

自從QQ被業主迫遷之後,兩位老闆就分開發展,而我亦少左去骨場。
從豬朋狗友口中亦打聽到她們的近況,兩邊都各自各精彩。今日咁啱同客喺龍舟食飯,飲多左兩杯,唔敢揸車…咁啱見其中一位老細既新店就起後面,決定去搵佢聚聚舊,吹下水,散散酒氣。
打比老闆娘,點知佢唔係舖,一心諗住下次再約,點知佢話過緊黎,佢話交帶聲叫我入去等等。唉…是但喇,當休息下散散酒氣。
入到去完全正骨格局,一點邪氣都無,我以為入錯舖。
點知見到出黎應門嗰位小姐既身裁,即刻知到無搞錯。
佢著住件鬆身既恤衫,我都見到佢對波又挺又大,加上短裙下一對大腿白白滑滑,如果淨係做正骨,大嘥 D 掛!
“姐交代過了,請進來等等吧,她快到”
睇開我報告既師兄弟都知道,我見到大波就九慶,反正都係等,不如食住等!

“妳有空陪我一齊等嗎?”

色迷迷既眼光應該完全將我出賣,佢當然亦都明白我既意思,之後佢就帶我走過一條走廊去到一間有大床既房。

入房之後閒聊幾句,知道囡囡原來叫可樂,睇佢可樂樽一樣既流線身體,可謂入型入格。我話想沖個涼,佢就話出去攞毛巾,我除完衫諗住入去企缸,佢就啱啱返入黎。
我多口問佢一唔一齊沖,點知佢爽快話好。

老老實實,我真係好少喺咁細既企缸同人一齊沖涼。環境既關係我地兩個企得好近,細看之下佢既樣貌其實算靚女。一雙半開既眼神極其誘惑,
一雙咀唇厚厚欲滴,令我急不及待一下就車埋去。

可樂係一位調情高手,窄窄既企缸入便,可樂每個動作都係向我調情,用身體幫我洗刷。可惜既係佢對波,ABC 級都係真既,搓佢面嗰浸係又滑又軟既真波,但我都唔知點解佢要加到 D 級…最底下層有人工加建…

但當佢搽滿梘液既身體加上佢白滑既肌膚,我攬住可樂軟綿綿既身體,唧下唧下,完全體會咩野叫水乳交融。
可樂不斷扭動佢柔軟既身體,蹺起圓混既屁股為我洗棍,我不知幾想較啱角度,一下跌碌棍入去!
可樂既前奏都玩到咁出色,我急不及待要試下佢既音樂造詣。但礙於環境太窄,我直接跳過水簫環節,一於上床慢慢享受。

果然不出所料,可樂的舌上功夫非常了得,上到床之後先來一場溫柔既濕吻,之後由頸開始細舔我每一寸身體!
可樂將咀唇和舌頭配合得非常合拍,佢輕啜、輕咬、輕舔我胸點兩點,搞到我全身酥軟。
條脷一路打圈再直落到大髀內側…雙手一邊按摩大腿肌肉,雙唇就一邊舔啜大腿筋。
冷不防一啖將我成抽荔枝含入口中,又暖又軟…一口抽真空式既吸啜,舒服到我要張口強忍嗰一下強烈酸軟!
最後可樂用一下深喉去開始我期待已久既樂章…
先黎一首溫柔既慢歌,可樂將樂器從喉深處慢慢吐,然後再將整條放於脷上慢慢游走…輕輕含住頂頭,慢慢的啜,爽到我恨不得將佢按頭再往深喉送去。
可樂吹奏既樂章,慢歌占地了大部份時間,因為佢既慢吹,係我試過最有耐性、最溫柔、最舒服的,根本唔捨得佢完…
但當可樂一轉快調,幾下旋轉抽真空式吸啜,我感到一股暖流從未袋底子湧上,如果我再唔叫停,應該會被當場正法!
所以我嗱嗱淋轉身上套,誓要將由可樂一口勾引出既激情,用最傳統既方式轉發到佢體內。
我一直懷疑,女性喺演奏過情中,係會從中得到快感,因為當我將可樂躺放床上時,我伸手一探一捽…
感覺就好似大熱天時從雪櫃攞支冰凍既可樂出黎一樣…唔駛一陣,就已經成手濕哂!
跟住我就男上女下,手口並用,於可樂既身體上釋放我對雌性既須要。而可樂亦被我影響,完全投入到我最淫蕩猥褻既意識裡…
看著可樂不停咬唇和吸啜我既手指…
雙腿微張…腳趾亦蹬緊…無意識地將下盤迎向我既下體…雙腿中間的穴位亦已經通紅發漲,垂涎欲滴…
既然可樂已經準備好,我亦再難忍最原始侵略對方既慾望。我雙手擘開可樂雙腿,沉腰一挺…就結結實實插到深住。
可樂一聲悶亨,正表示她亦享受著我比佢既充實!
跟住我地一同享受一輪最真實既快感,我亦喺可樂夾得最實,雙腿蹺住我腰的一下,爆發出我最溫暖既一發…
完事後出房,原來老闆娘已經在另外一間房等我多時。她看見我精神爽利出關,就陰陰咀笑笑說 “不好意思呀~ 要你久等啦”
當刻我才意識到,她要我入舖等她,再讓我找上可樂都是她的陰謀…
但都係我衰咸濕,中佢奸計!

以上經歷純屬虛構,大家師兄弟如有類似體驗,實屬巧合

評心而論:
可樂樣貌唔錯,尤其佢既眼神,有些憂鬱,好吸引人。年紀我估大約 27,8 咁上下,如果師兄弟們要搵 19,21 既,可以直接 pass !
可樂最給引我既地方係佢女性既魅力和味道,當然佢比到你小三感覺既服務都係最大驚喜之一。
可樂最有感情既演奏係必試位!

喂,大哥,去骨店,壇規唔准寫到咁入肉嘅噃!

Where is this spa? I don't see the address in their ad

这个女孩比较高,也算丰满

dragondick 发表于 2018-8-2 11:19
喂,大哥,去骨店,壇規唔准寫到咁入肉嘅噃!

琴晚寫得慶起,太夜出帖一時唔紀得講番聲!
我以上既經歴純屬虛構,如有類似享受,純屬閣下個人魅力和彩數!
與以上故事無關!

520 SPA 在哪里啊 没看到地址

walktree 发表于 2018-8-2 20:54
这个女孩比较高,也算丰满

狼兄 我看你很喜歡去SPA 不知道可否告訴我這SPA在哪裡呢?

RBL 发表于 2018-8-2 20:56
琴晚寫得慶起,太夜出帖一時唔紀得講番聲!
我以上既經歴純屬虛構,如有類似享受,純屬閣下個人魅力和彩 ...

係殺得性起就真!    

whattheheck 发表于 2018-8-2 21:54
520 SPA 在哪里啊 没看到地址

SMS and found out it is 160 East Beaver Creek Rd.

aeae08563 发表于 2018-8-2 23:48
狼兄 我看你很喜歡去SPA 不知道可否告訴我這SPA在哪裡呢?

it is 160 East Beaver Creek Rd, plaza向北的一侧.