AZN747

搜索
楼主: 咳咳咳小狼

浅谈18-20岁与25-30岁的区别 个人经验

我不能發表意見,因為在雞年仍是處男!

dragondick 发表于 2017-1-28 06:44

where do you find this rule?

The difference between these two groups is there age, not their skills, skin or body. LZ is only 22 but already has 5 years' of hunting experience whereas many 70 year old people have no hunting experience. Some people are born with rough skin while some people still have smooth and tight skin at 60.

I like 20 and below!

babyme 发表于 2017-1-28 10:42
where do you find this rule?

Follow my review after I lose my virginity in year of the rooster!  

dragondick 发表于 2017-1-28 06:44

我也不想再鸡年找鸡哈哈哈哈

QAZWSXEDC5 发表于 2017-1-28 00:36
兄弟16就开车打猎了,有没有什么经验给小弟传授一番?

经验是省着用钱 把钱花在精品上
比如我在agency找得多的时候就只去找评价特别高的,比如MW的cutie (虽然我跟cutie的经历不是我想象中的那么好 你可以翻我cutie的review)
比如我现在只找过夜的independent 或者在国内找外围(桑拿有桑拿的好,但如果你有钱上名鸡呢?it's all about feeling the power,at least for me 你懂我的意思吧)
所以我都是过夜,国内都是找两万过夜的嫩模 外围;国外都是找indy。最主要的一点就是,别乱花钱,与其砸200刀上一个一般般的货色,不如自己撸一炮然后花200吃顿好的

wboy4286 发表于 2017-1-6 10:32
只要不是未成年,少女、少妇、熟女、更年期通吃!楼主嫖了5年还停留在2X岁数级别,难怪有此感言 ...

。。。个人爱好吧
我只喜欢这个年龄段的网红脸鸡 反正有钱
年纪大的我觉得恶心
again 个人爱好而已 不喜勿喷谢谢

bro~~woman is like wine~~more mature~more tasteful~

well, 21+ is fresh and looking good~~but no chemical involved~~just mechanic actions~~you will be enjoying during the whole process~~but feel empty after leaving; but 27+ will make you feel so cool and memorable even if after a few days~~and make you repeat it~~that's my feeling at my age~~

还是看人,有些95,96,97的小妹子也很有激情
当然对比起26-30这些妹子,经验是差了些。

主要还是看你对比的对象,比如你要用service 女来对比你女友或者炮友,我觉得根本就不是一个量级的。

所以要想对比成功,只能service对比service

我个人经验觉得,年长些的女人可以驾驭多种姿势,年纪小的女人可以更有空间调教