AZN747

搜索

[Hamilton/London/Niagara/Guelph] 93後私做香港小妹Sandy

今日第一日開工, 感覺良好. 雖然都幾辛苦又要坐長途車. 不過要同約我嘅哥哥, 叔叔們講多謝. 好感激你地我對好, 喜歡我.

不過想聲討所有搵女仔時殺價嘅客人. 你地一係就唔好搵, 要搵就唔好咁cheap啦. 今日有個客, 我一入門口就由頭望到落腳然後話要平$100, 我say no之後佢話咁平$50俾佢就做. 我當時真係好嬲走左. 如果你真係覺得我唔得, 睇唔上眼, 我走冇問題. 但你殺價就證明唔係我唔得而係你太cheap. 我本來好想爆你名同電話, 但後尾都係算啦. 唔想做到咁絕. 不過你諗下啦. 為左$50,100殺價. 就算我肯呀, 心入面都一定唔高興啦. 到時service又點會好呢? 最終害我徙時間徙埋車錢. 激死我啦. 希望以後都唔會再撞到咁嘅極品客啦.

吐完苦水舒服哂.

下個周末我會再接 Guelph, Hamilton, London, Niagara 一帶嘅 outcall. 暫時未決定做Saturday定做Sunday, 你地早D book等我可以早D落實邊日啦.

想知有關小妹嘅資料背景就睇下我之前打嘅廣告啦.
http://sex747.com/bbs/forum.php? ... 9162&extra=page%3D1

1993年香港出世,  身高155cm, 體重90lb, 三圍32b-22-33, 笑容甜美, 皮膚白滑, 斯文, 比人一種小鳥依人嘅感覺

接受預約, pre-booking only
700, 2hr
1500 包夜
絲襪 +25, 制服(護士or女僕) +50, 不做後門greek或無套bbfs

想約我就留言, PM, 或者電郵到 [email protected]

~ 唔方便俾電話
~ 亦都唔會加你qq, 微信, facebook, 之類...
~ 冇incall
~ 唔做Toronto以內地區
~ 唔好討價還價, 要就要, 唔要就唔要
~ 唔會發有我個樣嘅相

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

請提前最少一兩天預約啦.

最近有空吗 ?

can i book you?