AZN747

搜索

Ria@ Banana shop

上星期食完好嘢,今個禮拜又心郁郁。見到Banana嘅Ria開工,評價唔錯,睇相似係我杯茶,今日抽時間去拜訪吓。地點喺Banana嘅獨立屋,之前已經嚟過好多次了。
F: 6.5 照片遮住樣,不過應該係真嘅,七成似。有人話似徐子珊有人話似君島。我覺得似君島多啲。目測26 /7歲左右,嘴唇應該有輕微整過。短頭髮眼大大,似一般Wet妹,整體算OK啦,不過唔係我杯茶。
B: 7 照片比較修長,真人網絡冇咁高,163cm左右。身形中等,唔會太瘦亦唔會太肥,曲線恰到好處。穿著合身,整體自然舒適。人工胸D,整得算係唔錯,係手感差少少。其中一大優點係皮膚好滑,可能嚟咗加拿大唔係咁耐,所以皮膚冇咁乾?
S/A: 7 聽其他師兄講佢比較冷,的確係反應冷淡啲,我嘗試講好多台灣嘅話題,但係都挑唔起佢興趣,都係我問一句佢答一句。一齊侍浴,比較公式化,不過都算洗得乾淨。可以LKF間唔中DKF,吹功我覺得屬於中下,佢節奏比較慢,而且只係集中攻擊頭部,其他位置如袋底完全忽略。下面刮得好乾淨,正常先女上,叫聲幾好聽,不過都唔係好大反應,最後轉男上派貨。完事之後閑聊幾句,,見佢都係好cool咁,算數,沖涼俾錢走人。
Damage: $260/HH
Repeat: No

君島 都有啲似不過清純啲 睇嚟師兄你都係鍾意啲清純型. Ria 似係嗰啲夜店高冷 小姐姐 你唔覺得 屌呢啲 高冷型女仔好有徵服感㗎咩

之前本来考虑去的 结果怕两个都是i人 太尴尬就没去哈哈

noonehere 发表于 2024-4-5 10:06
君島 都有啲似不過清純啲 睇嚟師兄你都係鍾意啲清純型. Ria 似係嗰啲夜店高冷 小姐姐 你唔覺得 屌呢啲 高冷 ...

NTR嗎?😆間唔時都可以嘅,不過我都係鐘意多d亙動

Agree she is One Time Deal seen her once by Las week   her service and Attitude Turn me off  完全后悔去了那次  当时开门这女的就黑脸 皮肤黑   和我去台湾时台北夜市大排档卖盐酥鸡的摊贩女即视感   就该当场弹钟走人的  口了几下 竟然问我 : 可以了吗? 有狼友和店家大心情 状态 大概率会说 妹子太累了 不在状态 心情不好     直白说  我无法花钱去体谅别人的心情 状态   出来卖就是做工赚钱的 要想我去体谅 谅解  除非付钱给我   社会原则

可以走高冷路线但不能服务也高冷啊

Norsemann 发表于 2024-4-5 14:58
可以走高冷路线但不能服务也高冷啊

這個很有道理. Ria 給我的感覺有一點像 Paris@BH. Cool Cool 的.

tkhu 发表于 2024-4-5 14:49
Agree she is One Time Deal seen her once by Las week   her service and Attitude Turn me off  完全后 ...

😄 同意同意 可以高冷但是不能冰冷

tkhu 发表于 2024-4-5 14:49
Agree she is One Time Deal seen her once by Las week   her service and Attitude Turn me off  完全后 ...

Bro你说的很对 这个态度确实很下头

我的稻草人 发表于 2024-4-5 19:56
Bro你说的很对 这个态度确实很下头

真的 大爷花钱就是来买开心的  没任何理由去体谅这些出来卖的人的所谓借口如:  心情 身体状况 累等等等等  感觉等令人做呕的说词    这社会 有钱就是爷 没钱就TMD奴才  人类社会就是这样运转的   我坐飞机都只飞商务舱  想舒服做人上人就得多花钱  这个RIA 我进门就和她说 你做的好多多加40小费 400 买单  最后我也给了她多40小费   但是她连声谢都没有   我对店家OWNER 没任何陈见  店家态度是很好的  这是我做过他家的第四个女人, 连续性失望 花钱买坏心情  我现在宁肯花600加币/小时 玩有品质的货色  LOOKS LIKE  便宜的东西对我而言已不再适合了...