AZN747

搜索

浪浪@私做

旅行完返嚟,見網上新人妹子好多,火熱報告見到浪浪相好誘人,熱血奔騰哩便約咗妹子。地方好方便,樓後面馬路旁可泊車,好便利!
F 一進門時,雖然室內燈光較暗,但仍可以見到佢臉龐,張相系本人,經過輕微PS啦,大眼,眼神中有曖昧嘅感覺,略有啲羞澀,冇風塵味,有啲少見,呢感覺少有,我特別中意。身穿薄紗睡衫,T字褲。波比較豐滿,細目測三十幾呀歲。
B 妹子嘅奶子特別大,身高系屬於小只馬,預喺160度啦。因為奶子比較大,豐滿型,冇垂,微胖但對我嚟講系屬於極品,同相度一樣,冇失望。皮膚白皙,上手之後手感超級贊。
S 進門幾熱烈嘅,可能系我比較急,啱啱除衫冇沖涼就開始親熱,妹子都好迎合,我個point講一下妹子身體可能好敏感,喺後面抱住佢,揸住奶子,撫摸乳頭嘅時候,明顯可以感覺到佢喺嗍,身體好柔軟,腰同屎窟緊緊貼住我細佬扭喐,有微细的呻吟聲,呢感覺我好受落。沖涼全程基本上冇用我喐手,全自動服務,細佬都系全程趾高氣昂,沖完就直接開戰,嘴上功夫可以,深喉嘅時候,條脷會喐得好靈活,佢系屬於小只馬,好的操控,體位拿捏嘅都好過水平,無論女上。定系後入狗仔色,都好會配合。咁我輸出唔攰,有一啲暢快。唔理邊個體位,我一直望嗰一對超正大奶子,講真,我特別中意圓潤唔垂嘅大奶子,真系比上頭。換咗三個體位我投降喇,交槍之後又沖洗咗一下,時間就有啲緊湊,但妹子冇催促,重一路幫我執衫,一邊傾偈。全程溝通無阻滯,服務有寫的都有,重有些少意外驚喜。
A 冇任何催促嘅感覺,過了些少時間,都一樣笑容满面,全程都冇睇手機,畀人感覺溫柔,乖巧。屬於我見過最好服務嘅其中之一啦。主要系呢個價,重有咁嘅體驗系我冇諗到嘅。  
300/hr + Tips

胸够滑溜

看到炮架流口水

浪浪的水也很多的,值得玩味的。预计下周上去再约一次呢,希望大家别把时间拍的太满