AZN747

搜索
楼主: J4fun

Nova & Yui @Foxy604

看起来很不错哦,不知道对比sohee怎么样

@Leography: 喺呀,總共有三個新。
@bigjohn2: 看來她唔識DFK, 搵人教下佢啦!!
@cloud630: 下面mm緊度中等
@Jason779: 我的錢包已經空了, 雙腿都冇曬力啦!
@Jacolee:
F: Sohee>Nova>Terri=Yui
B: Yui>Terri>Nova>Sohee
A: Sohee=Yui=Terri=Nova 四個態度都好好
GFE: Nova=Terri>Sohee>Yui
英文程度: Sohee=Yui=Terri>Nova
胸部: Yui33C偽造>Terri34B/C真的
>Nova33C真的
下面mm: Yui>Nova>Terri>Sohee

你真是狐狸家的鉴定师啊,厉害了

sohee还是seoha啊,这两个真的分不清楚啊

J4fun 发表于 2024-1-29 19:07

大哥666!
请问下如果看服务技术的话,哪个更好一些?

J4fun 发表于 2024-1-29 22:07

Brother's taste in girls seems really different than most of us here. Sohee most people think Foxy's best Korean girl since last year April but brother ranked her to lowest when comparing with other MM in this list.

Jason779 发表于 2024-1-30 18:41
大哥666!
请问下如果看服务技术的话,哪个更好一些?
四個新人之中(Terri, Nova, Yui, Harin)本人比較喜歡Nova的服務, 因為佢會問你仲要唔要多啲,滿足你的 要求.
务技术: Nova>Terri>Yui>Harin
唔似Sohee,看起來他們不是新手, 冇咁PRO, 年輕多D啦, 有一種新鮮的感覺😋

demon_slayer 发表于 2024-1-30 21:37
Brother's taste in girls seems really different than most of us here. Sohee most people think Foxy ...

Yes, I like younger and fresher, non pro girls. Sohee is great, more mature loving lady who is a great talker, she knows how to say things that will keep you cumming back for more ;)

J4fun兄弟 你的分析以及回答实在是太棒了,每个女孩大概的优势你都有描述出来,感谢分享~

J4fun 发表于 2024-1-30 22:23
四個新人之中(Terri, Nova, Yui, Harin)本人比較喜歡Nova的服務, 因為佢會問你仲要唔要多啲,滿足你的 要求. ...

哪些剃过毛的?

J4fun 发表于 2024-1-30 22:23
四個新人之中(Terri, Nova, Yui, Harin)本人比較喜歡Nova的服務, 因為佢會問你仲要唔要多啲,滿足你的 要求. ...

同意,我的感受也是这样,Nova性格很好,有求必应。而且皮肤很好很光滑,苗条,C真胸