AZN747

搜索

急求 “叫床”聲够大嘅美女!!

小弟一向都唔係咁在意条女叫唔叫床,但而家急需搵条 “叫床”聲够大嘅美女,因為我要录咗佢嘅音俾女朋友聽

說来話長,小弟嘅女友年過三十,本應係狼虎年華,但係佢最多只係一星期做两次,多次都唔得   小弟试過放4级片俾佢睇,希望睇到佢興合合,點知一開場,佢就話D片太下流唔會睇。

上個周末,带佢去Mount Tremblant 滑雪過两晚夜 。。。第一晚開一镬後就睡覺啦,點知到咗三四點,隔离房開镬,我地俾個条女又淫又大嘅叫床声嘈醒 。。咁以為我個女友會妈妈声啦,點知一摸之下,發覺佢下面濕晒,于是乎唔理三七廿一,小弟立即上马直插黄龍啦,我個女友不單冇拒绝,更差不多想学隔离叫床咁滞

到咗七八點,隔离又開镬,個D叫床声仲大声,望一望個女友,睇佢面带粉红,于是又再提槍上馬 。。。。。長話短說,连续两晚都係咁,即係話两晚我同我女友開咗六次鑊!!!!  呢個肯定係我識佢以来最高嘅纪录

返到屋企,寻晚想話再開多镬,點知個女友故態复萌,點都唔肯再做

小弟諗諗下,不如搵条女录咗佢嘅叫床声,咁每晚想做個阵就放俾個女友聽 。。。所以急搵 “叫床”聲够大嘅美女,邊条女認為自己叫床声又响又淫嘅就請PM小弟,就此谢過

dont think any girls work in the condo will have good audio,cuz the sound prof is so bad. maybe girls working at houses will have better audio

開咗六次鑊
口水哥,陰勁陰勁

Haha that's weird.. But it's probably more weird if u ask the mm if u could record her moaning..

That is kinky ...good luck to find a MM who would allow you to record her moaning.

Can you translate your post to mandarin? Sounds like a interesting story but I can only get half of it.

Too Kimi@TOE and Jenny@SaSa/Jennifer@Becky are gone. Else you got the solution.
Now you better check with the keepers. Don't forget post your answer. Good luck

你仆嘢時开四仔, 晤要畫面, 淨要声.揀段超淫. 要放幾大声都有啦, 係咪?