AZN747

搜索
返回列表 发新帖
楼主: yungwolf321

安雅@私做

安雅是为数不多的身材比脸垮的晚的,身材相当紧致,胸大而且挺,但脸比较垮,明显四十左右了,短发显得稍年轻些

由Don Mills 搬到Markham . 地點更方便, 服務依舊周到!!
久疏戰陣, 市度唔好後,都好耐冇出嚟交峰.
今日正好安雅又久休覆出。
雖然貴咗, 但係正價比都依然覺得值嘅。

最衰網主規矩唔可以同一位小姐寫多過一次reveiw如果唔係我都想寫今次安雅嘅新體驗.!

狼之一族 发表于 2023-3-25 19:22
由Don Mills 搬到Markham . 地點更方便, 服務依舊周到!!
久疏戰陣, 市度唔好後,都好耐冇出嚟交峰.
今日正 ...

是嗎?有這樣的規定?

妹子久休復出,談談新體驗也可以褂?

ericzwl 发表于 2023-3-24 22:38
安雅是为数不多的身材比脸垮的晚的,身材相当紧致,胸大而且挺,但脸比较垮,明显四十左右了,短发显得稍年 ...

态度好就行

ericzwl 发表于 2023-3-24 22:38
安雅是为数不多的身材比脸垮的晚的,身材相当紧致,胸大而且挺,但脸比较垮,明显四十左右了,短发显得稍年 ...

其实很奇怪, 无论如何, 安雅的年龄和身材完全属于熟女, 但是仍然会时不时想起, 重新故地重游的.
也许还是对那身稍带脂肪的白肉和亮车灯欲罢不能吧.

only 350 for nuru massage!!!
that's reasonable af!!