AZN747

搜索

Cindy@Vip Spa

最近係Vip網站發現嚟咗唔少好後生嘅竹昇妹,尤其係Cindy, 啲相影得可愛之餘又帶有小小性感妖媚,係我杯茶.  咁就決定去馬揾Cindy, 都唔知係咪條女太忙嘅關係,下午約要到晚上先至有位,算數都知道呢個世界逢趁係好既嘢都係要等

早咗五分鐘到達目的地,都係老奉先攞罐汽水飲下先,又同靚女前枱傾咗一陣偈佢就叫我入去有馬桶嗰間大房等,等咗陣條靚妹就入咗嚟就用流利嘅英文同我講”Sorry For Waiting".  條女望落去真係好後生一定係25歲樓下㗎啦,身材又唔係高唔係矮,又唔係好瘦嗰隻啦,頭髮就好長同有啲curly,.波仔係有啲但吾大,屁股反而有啲睇頭

入到房都係例牌大家除曬衫褲一齊去洗白白,有水中含撚大概係半分鐘咁上下啦,之後就叫我"lay down" 係將床到,佢就用條脷幫我奶lin頭同春袋,奶到唔夠兩分鐘後就一口含我條撚,之後我就要求玩69奶閪,唔錯啲閪毛同大小陰唇毛都剃得幾乾淨俐落可以放心享用呢哈哈,見佢閪窿都幾粉同細嚇咁當然要用條脷轉落去個淫穴到,唔錯唔錯都奶到有啲閪水出嚟,味到就少少咸咁啦,都含咗好耐嚇,條撚再唔吊就會爆㗎出嚟咁就蝕底啦,咁就當然快快翠叫Cindy幫我帶套吊閪,首先就叫俾Cindy騎上嚟先,我就用兩隻手揸佢對波,大就唔大㗎啦但都幾好渣手,同埋粒lin頭唔係好大粒顏色就係淺啡色嘅,之後就叫佢趴喺度玩狗仔式,我就一路吊一路用手指公(又用紙巾嘅)捽下佢屎忽窿,摸幾嚇佢就話“No No",咁我就話有Stop啦,到差唔多有feel要射精嗰陣時我就叫佢瞓喺度我就喺佢上高吊,又係咁同佢瘋狂打茄輪,好快我啲子孫精就射曬落個套裏面度

Face (7.5): 望落去就真係似21 歲咁上下,Cindy係網站啲相係真嘅因為真係喺實地影,頭髮真係好長嚇,有畫眼線,塊面算係尖尖地,有化淡妝,真人同張相都有八至九成似,算係幾可愛同靚女,如果佢喺太古行過我都會望佢兩眼嘅

Body (8.5): 高度就應該係五呎三至四咁上下啦,全身就真係冇乜肥肉,對波就真係唔大啦應該係B,PatPat算係有D肉地,條女應該冇做plastic surgery,.全身都應該係純天然,個人就比較喜歡天然美女,呢方面我就會加多啲分

Service (8.5): 整體服務唔算係老手級,應該算係入行冇幾耐,網站上有寫嘅服務都有做足,冇乜大驚喜但俾我嘅感覺就比較有女友feel因為kiss 嗰陣時可以大家條脷都有互相接觸,唔知點解係有一種起雞皮觸電嘅感覺,同埋佢英文好流利,但就唔識中文,個人感覺有啲似係混血

Damage: 200半粒鐘

Repeat: 都會嘅,因為本人都幾鍾意嫩口嘅𡃁妹仔

Thanks for the review. Have been looking for a review on her. She looks  hot in the pics. Will try hopefully sometime soon

看着不错呀,周末去试试

确实很不错,唯一就是本人英文水准太一般了有点聊尴尬

写得是真详细。可惜我的广东话,真是嘛嘛地。

Thanks for the review, hoping to book her this week too, but seems like she is on everyone's radar. Good to know that she actually speaks fluent English, it's been hard with my limited Chinese. Hoping her service will be good since she does not seemed over worked at only 2 days/week.