AZN747

搜索

Vivian@Penthouse ~推薦!

今次唔係講阿泰,講番囡囡~

警告:Vivian 好新鮮,拜託各位對佢唔好咁粗野

Vivian 係新手上路,技巧有待改善
妹妹佢講廣東話,同我同聲又同氣
眼仔碌碌面圓圓,樣靚聲又甜 (真係甜果隻)
身材小巧加 A-B 級彈彈波等如容易食
有長又滑嘅秀髮同健康膚色又香噴噴
遺憾係佢唔會吹 (應該唔係唔識吹,係"唔吹")
又可恨佢排牙唔係太靚 (不過無影響整體視覺)
同佢玩咗幾個體位都無咋型,越玩越熱情
玩到咁上下仲主動捉我隻手揸佢對彈彈波
全程主動 DFK 無停,我差D捭佢吸死 (上面同下面都係)

樣貌有八
正爆服務 (全程主動 DFK 同捉手玩波捭十分!)
真水長流
回味無窮

PS. 鐘意新鮮嘅兄弟一定要試試,不過記住唔好咁粗野同迫佢吹!

Thanks for the review! Is she young? How old does she look?

Thanks brother. Will pay her a visit soon.

PENHOUSE 網頁冇 VIVIAN 噃, 係唔係 VICKY 呀?

如果佢唔吹你,你就應該舐佢,等佢上癮,帶佢入正途!

dragondick 发表于 2013-1-12 05:13 static/image/common/back.gif
PENHOUSE 網頁冇 VIVIAN 噃, 係唔係 VICKY 呀?

如果佢唔吹你,你就應該舐佢,等佢上癮,帶佢入正途! ...

唔係 Vicky 呀~ 信我喇~

Vivian 未有相,係 Ad 到排咗係 Cherry 下面~

barcelona 发表于 2013-1-12 04:08 static/image/common/back.gif
Thanks for the review! Is she young? How old does she look?

Young, young and young = young~

Too many good meals, only 1 old springbag

Wong Sir 你得嘅~ 嘿嘿~

Wong Sir 你得嘅~only 1 old springbag~ gun with 雙槍管