AZN747

搜索

Elle@ED ~正!

警告:Elle 係新手上路型,鐘意服務型嘅兄弟未必啱胃口~

Elle 妹妹講國語,識聽少少廣東話,不過英文就嘛嘛~
好身材,A-B 彈彈波,全身香噴噴,白雪雪又滑
捋捋
~

不過~~~~~ 無 DFK,得 LFK,口技叫做過得去~
但係~~~~~ 佢十分配合,叫聲又清脆~
而且~~~~~ 玩咗七八個姿勢都無咋型~
仲有~~~~~ 個樣都幾好,身材小巧型~
可惜~~~~~ 上馬前落 KY 同成日睇鐘~
最後~~~~~ 都 bang 到佢紅潮滿面,全身濕曬~

樣有七至八分
八至九分聽話
緊緻度應有八
我九成會回頭

損失報告:幾億子孫同 $280 (連小費)

PS. 妹妹佢細細粒容易食,雖然成日睇鐘,但係都建議各位去試試~ 信我! 不過要快手~

好老實,真人正過張相~

老兄連執兩擠. 連出兩 report. 陰敬! 2 day club? 後生可wei.

你個 report 十分別緻. 有心思. 747 又多個 好 C-Hing 啦. 歡迎 ! 歡迎 !

tomsiu 发表于 2013-1-12 09:26 static/image/common/back.gif
老兄連執兩擠. 連出兩 report. 陰敬! 2 day club? 後生可wei.

我唔係 2 day club 呀蕭公子~ 兩擠前後都隔咗一兩個星期~ 係個報告有 delay 咋~ 嘿嘿~

哎 ! 不如 join 我地 gei 7 day club啦. AhWong Sir 好 friend ga. 7日一 report/砲. 下一個我會幫親 vivian (PH). 多謝指點.

tomsiu 发表于 2013-1-12 09:43 static/image/common/back.gif
哎 ! 不如 join 我地 gei 7 day club啦. AhWong Sir 好 friend ga. 7日一 report/砲. 下一個我會幫親 vivia ...

C-Hing 我唔敢當,叫我做細佬或者兄弟就得喇~

我有時一個月先出黎玩一次,驚唔夠資格入 7 day club 喎~ 嘿嘿~

我有時一個月先出黎玩一次...
Gum耐? 條JJ 會生銹 Ga wor?

生活迫人嘛,要返工搵銀,定係蕭公子你有好路數介紹?