AZN747

搜索

Chanel and SaSa @ Honey Spa

最近睇佢哋官方網站好多女仔都做到好似incall場咁樣,話有包sf2, bbbj, kiss, daty.  所以做咗兩條女試吓得吾得  

Chanel:
Face(7):  我好少比分因為樣嘅評分都係好主觀,但我覺得Chanel真係值7分,真係好靚,係spa好少搵到有咁高質素既女仔,係太古見到一定會令返轉頭再望多兩眼,年齡就應該20中咁上下啦,頭髮長到落shoulder,瓜子口臉,下巴都好尖吓,皮膚仲好Q白,網站上嘅廣告照睇得出係佢本人但就一定P過啦
Body(8.5): 好典型既Auto Show模特兒身材,真係好高,有五尺八,係廋但又不至於見到骨嗰隻,比例真係好好,腰好幼,但對波唔係大,有PatPat但就唔係好多肉,個樣同對沒就無整過,我比較喜歡全天然所以要加些分
Service(8): 條女都算好順得人,可以玩鴛鴦戲水,跪喺度幫我水中簫,然後訓喺床度畀我攬住係咁dfk,之後就係bbbj同奶下面隻鮑魚,吹得好畀心機,每次啜落去都會深喉,唔叫佢停都吾識停,然後做愛當然要帶袋,抽插其間有自然水出,都算幾滿足,唯一係無我近排上咗癮嘅口爆做
Attitude(7.5): 做完愛,傾傾下偈佢話自己係江蘇人,之前真係某高價場做過,怪唔之得啲服務咁condo feel,佢話都唔知自己會做幾耐,只係book咗半個鐘所以就唔傾咁耐
Damage: 200half hour
Repeat: 呢條女二百元半粒鐘係值得再食多次,但係如果鐘意大波同有肉既就可能會有啲失望

SaSa:
Face(6.5): 網站張相係真人,目測年齡二十中尾,算係幾靚女,頭髮染咗淺啡色,鍾意笑,都幾甜,廣告話似張嘉儀,咁就真係見仁見智啦,搵佢唔多唔少係因為沖住個廣告話佢之前係香港莎莎賣化妝品
Body(7.5): 個子不高,有一點baby fat, 真波between B and C,,揸上手手感吾錯,屁股大得嚟算挺又有肉, 陰毛就無剃光,全身就係無纹身嘅,個樣同對波無經後期加工
Service(8): 整體服務唔錯,比一般spa女做得多,值得讚係無額外問我拿小費,佢俾我既服務有環保吹,水中簫,前後浴,舌吻,但前戲就無做毒龍鑽
Attitude (8): 全程用廣東話交流,對我這種國語麻麻虎虎的人,溝通方便好多,服務都好細心,沖完涼會同我抹乾全身,唔知係咪真,佢話之前喺香港莎莎返工
Damage: 200 half hour
Repeat: 可能,畢竟大家都啱channel

全部都是half hour, 快炮手

Willam 大佬   Thank you for your post ! SASA 这类化妆品柜姐时很骚浪的  因为我自己以前在别的店玩过个台妹就是在台北做柜姐   那真叫浪 非常玩儿的开

about  Chanel ,   喜欢高跟丝袜美腿的狼兄弟会认同我的观点, 因为我是腿玩年,  她口交要是男人的命根子不是那种巨根的话她是可以深喉的, 而且会含到根茎部配合口水 还是很舒服的 我每次都是在床上被她跪着帮我口没一会就受不了想插她     胸控的话可以绕路  因为我个人去找她都只玩丝袜腿脚不玩胸的..

做得柜姐話術應該有返咁上下,一定好多野講

tkhu 发表于 2022-9-23 20:55
Willam 大佬   Thank you for your post ! SASA 这类化妆品柜姐时很骚浪的  因为我自己以前在别的店玩过个 ...

對呀TKHU兄,做美容化妝行業的女仔都好open-minded.  之前有個係台北做Model的我也上過,台妹確實騷到爆,大家啱feel玩乜都得,但現在都變咗做閨蜜了..

tried both Chanel and Sasa, Chanel a lot better Sasa too much restriction no dfk no daty ...
Chanel is very good meal

一個話sasa有dfk,一個話沒有dfk,看來她是ymmv

I like her pics but not a fan of bush. Is it a forest or is it at least shaved around the lips with landing strip on top?