AZN747

搜索
楼主: n3nn

bobo @私做

本想这周末越吗有保安感觉很危险, 算了把

T0rman905 发表于 2022-5-25 08:18
Thanks for the heads up on the security guard situation. Also, do you know if CIM is available and d ...
I didn’t ask for cim so I’m not sure if she provides it.  You can text
Her to ask and see,.  And also I’m not sure if she speaks English but her roommate who replies text messages probably can answer message in English .

RayM 发表于 2022-5-25 10:51
保安白天晚上都在吗?

我是白天去的, 但我感觉白天晚上应该都在。 可以问妹子能不能走她们unit的侧门。

XXOO001 发表于 2022-5-25 13:24
要是保安报警是不是更大事

一般来说几率不大,但真要遇到一个多管闲事的保安也没办法。

胸会不会很硬啊?假的明显吗?

thanks for the heads up on the parking... i was looking to park by the plaza when i was google mapping to see

统一回复:关于保安问题的。
大家可以问妹子能不能走她们房间单位(unit)的侧门。
昨天我走的时候问过妹子能不能下次来的时候走侧门,
那天也是从房间的侧门出来的,门一出就是大街。
反正发消息问问看再做决定去不去也可以啊。

n3nn 发表于 2022-5-25 18:52
统一回复:关于保安问题的。
大家可以问妹子能不能走她们房间单位(unit)的侧门。
昨天我走的时候问过妹子 ...

I know a guy who got caught by police. It is highly dangerous and will fuck your whole life. That being said, that area down south with that price, usually nothing good will come up. But OP seems like he had a great time.

妹子广告里自己说不是真照片,是参考照。楼主却说是真照片。很奇怪。而且妹子说自己胸大,照片里也是胸大,但楼主说胸不大。

那保安从电脑能看到buzz的使用频率,哪里的condo都没区别啊。。。。。 卧槽,好吓人

有點不明白保安的問題
妺子在一樓或是二十樓都是要用the same to machine buzz.
為何這mm是危險的?因為保安能看到你進unit?

这一片不都是老公寓吗?按理说查得不严呀。
而且四炮楼也有保安,不都好好的