AZN747

搜索

《幪面超人OOO》女主角「高田里穂」時隔11年回歸寫真界

眾所周知《幪面超人》系列出咗名多美女演員,魅力絕對唔比男主角遜色,而我哋亦都介紹過唔少,例如浅倉唯、川津明日香,松田るか、志田友美...等等。今日就同大家介紹嘅「高田里穂」就曾經演過《幪面超人OOO》女主角泉比奈,如今時隔11年回歸寫真界再出新作,展現成熟女人魅力。

今年27歲嘅「高田里穂」最初以Model身份出道,拍攝各種大大小小嘅電影或平面廣告,亦曾擔任過時尚雜誌《Pichi Lemon》專屬Model,直2010年憑住出演《幪面超人OOO》為人熟悉,長年嚟活躍於演藝界拍劇拍電影,前年更有份出演令和版嘅《東京愛情故事》!

時隔11年有多,佢喺上年就突然宣布回歸寫真界,推出數碼寫真集《永遠のヒロイン》大曬誘人身段,比以前少咗分青澀,多咗幾分女人味,結果反應非常理想,唔知佢會唔會再推新作呢?!

lol i dont recall seeing her when i watched the show...

完全认不出来...

She is very attractive!! And the last photo is the best of them.

有点厉害哦,都不知道原来她出写真