AZN747

搜索

前幼稚園老師 日本姊系美女「江藤菜摘」

為人父母都希望小朋友有一個健康嘅成長環境,所以揀咩幼稚園就非常重要,除咗要考慮環境設施、教學模式、學費之外,當然仲有師資啦,一個好老師除咗有助小朋友成長,對於幫手送返學接放學嘅你都好重要。今日介紹嘅「江藤菜摘」就曾經係一位幼稚園老師兼Part Time寫真女星,但後來全力進軍寫真界,想知點解會唔做?或者睇完你就會明白。

今年29歲嘅「江藤菜摘」,大學畢業後就任職保育士(即幼稚園老師 ),只不過間唔時會接下寫真工作搵外快,有一時段更兼職埋賽車皇后,亦多得老師呢個頭銜,令佢獲得唔少關注。但隨住名氣愈嚟愈大,佢就冇再做老師選擇全力進軍寫真界,而且愈拍愈性感,今年仲開咗個YouTube Channel分享下日常。

即將步入3字頭嘅「江藤菜摘」散發住一種成熟韻味,畀到人一種大姐姐嘅感覺,而且身材亦Keep得非常好,唔知係唔係你鍾意個Type呢?

性感和進取都爆燈

这应该是孩子他妈 而不是他老师

呢种波形应该好结实

I wish I had teacher like that

bobbydigi 发表于 2022-3-11 14:07
I wish I had teacher like that

same here lmao