AZN747

搜索
楼主: 小狼入江湖

微微 @私做

微微這後門不錯 很痛快 和之前試過的有點不一樣

走后门这个口味重啊
而且还能录像 是用自己手机录吗?

一小时两发不多吧

Gurantizard 发表于 2021-10-28 12:55
想问一下身材怎么样,从照片上看会有点像大妈的身材

身材不高 165?体型中等 胸部不大 不过很好抓 乳头偏长 挺性感的.pp有点翘.全程都穿皮裙黑色 所以也看不到肚子怎么样 感觉年龄就是20尾30初 你就别想着有留学生的体态了!去那边玩绝对是技术型 享受性爱.要高级视觉享受 我建议还是找新茶留学生比较好!
以上描述纯粹个人看法

allstarfucker 发表于 2021-10-25 16:13
事实上你想来三次她也行,她特别要不榨干不让你走的那种。如果是比较腼腆的可能会稍微有点尴尬因为她自己是 ...

这个有点儿吸引....

薇薇@私做

睇左好耐專欄後決定去試下後庭之花 薇薇.約好時間一早11點就入場.
一入門我都沒反應過來就好禮貌地摸摸細佬.之後睇到佢穿吊帶黑絲襪 小短裙 omg 吃正我果味!
行到入房 就各種摸 又kiss 絕對冇陌生的感覺 好放鬆 好自然.跟住去洗賓周 ,冇一起洗 佢話佢洗過,正常操作 .擦乾身 就幫我口,果下也正 居高臨下望住佢口 下下深喉,又含蛋 絕冇馬虎,定力不足都差D噴野.
再翻到睡房叫佢除晒 留返吊帶黑絲襪開波!先來坐系床邊幫我再口 ,後面有塊鏡睇住佢個羅 正!對波唔算大 應該C左右 又軟 皮膚都算滑溜.口左一段時間就上床69互賴 佢查住個肛塞 鮑魚冇毛 冇異味 跟著忍唔住一口賴去 睇住肛塞賴都幾係野!第一Q69口爆 整個被吸乾的感覺  爽!
休息下第二波 女騎士 佢 條腰好識扭  而且係經驗十足的騎士,我怕我會做妙男 所以當機立斷試下後門! 企系床邊老漢推車後庭花  緊 緊 緊!好快就交功課!總體感覺好正!好滿足!

F 7分 正常樣貌 感覺係30剛出頭 長髮.
B 6.5-7分 系我比較喜歡的類型 如果個羅再翹D就完美。身高160左右 體形有少少肉 皮膚算滑 度色燈光關係冇乜留意
S 8分 好識做 全程好享受 我個人覺得好有滿足感!三洞都試過晒 三洞都好多水(菊花潤滑水)
A 8分 態度冇乜好談,唔睇時間 唔睇手機 休息時間都有好好傾計 會留意細佬有冇流水幫擦.
D 400!

有能力的 應該會再去!俾分系根據個人喜好而定!

aeae08563 发表于 2021-10-28 20:40
微微這後門不錯 很痛快 和之前試過的有點不一樣

很痛快是什么。 可以形容一下吗。sm mandy 也可以back door  就试过一次

DayBat 发表于 2021-11-5 11:46
睇左好耐專欄後決定去試下後庭之花 薇薇.約好時間一早11點就入場.
一入門我都沒反應過來就好禮貌地摸摸細佬 ...
假到不能再假

johnnynoob1 发表于 2021-11-5 17:32
很痛快是什么。 可以形容一下吗。sm mandy 也可以back door  就试过一次

就是沒有別的人 offer後門
所以如果要後門 只能找她
詳細可以看我的review

aeae08563 发表于 2021-11-6 13:17
就是沒有別的人 offer後門
所以如果要後門 只能找她
詳細可以看我的review  ...

这个后门干净么,拔出来有异味么

Leakeyweb 发表于 2021-11-6 13:44
这个后门干净么,拔出来有异味么

我過去果時冇