AZN747

搜索

《逃恥》小安 日本女星「真野惠里菜」

仲記得當年《逃避雖可恥但有用》好紅嗰陣,除咗女主角「新垣結衣」以外,最多人討論就係劇中飾演年輕單親媽媽小安嘅「真野惠里菜」,更一度引起「揀邊做老婆好?」、「邊個正啲?」等等嘅爭論。雖然佢後來同咗日本國腳柴崎岳結婚榮升做人妻,但我相信好多人都對佢可愛嘅外表念念不忘,今日就同大家重溫一下全盛時期嘅「真野惠里菜」。

今年30歲嘅「真野惠里菜」,2006年加入「早安家族」旗下組合「Hello! Pro研修生」出道,後來單飛成為SOLO歌手,期間又客串下日劇、電影同埋拍寫真,可惜事業一直都冇太大起息,直到2016年出演人氣日劇《逃避雖可恥但有用》先瞬間走紅,期後出親寫真都大賣甚至要加印。

可惜紅咗幾年之後,佢就放棄事業同日本國腳柴崎岳拉埋天窗,搬到西班牙同老公居住。雖則佢冇正式宣布退出藝能界,但佢嘅產量其實同引退冇咩分別,對上一套日劇已經係參演《逃恥》特別篇,當然都冇再拍性感寫真大曬身材啦,現時喺西班牙過住幸福快樂嘅生活,得閒就放下狗仔。

日本的可爱,韩国的性感

这妹子只拍写真的吧..应该不是av

very nice. thx for sharing!

好看有点像台湾一个明星