AZN747

搜索

千杯不醉 日本混血Model「高田秋」

相信有飲開酒嘅朋友,都會明白最開心嘅事莫過於同靚女把酒談心,由愛情觀吹到去講人生講理想,間唔時就拋下書包展示自己嘅學職,等對方流露出一種「你好叻啊!」嘅眼神(真定假都好啦),繼而內心暗爽。今日介紹嘅「高田秋」,原本係Model出身,但就因為對酒好有研究,於是去咗做飲酒節目主持人,展示出千杯不醉能力,其後更取得唎酒師資格,你又想唔想同佢飲返杯呢!

今年29歲嘅「高田秋」擁有四分之一亞美尼亞血統,由於生日正值日本嘅秋分(9月23)所以父母幫佢取命為「秋」,高中時期已經開始做Model,直到20歲升讀大學嗰陣先擺到東京居住,並成為女性雜誌「mina」Model,正式展開演藝生涯。後來更憑著出色嘅口才進軍電視界,擔任過飲酒同賽馬節目主持人,喺飲酒節目取得人氣後,更推出首本個人寫真集大曬火辣身材。

雖然「高田秋」今年已經29歲,但就比好多同年嘅女仔顯得青春活潑,加上嗰充滿陽光嘅笑容,你話佢目測只有20出頭都唔過份,絕對唔輸蝕畀後生女。

又是一位人間兇器

cute young girl, more please

这个长得有点像一个明星  就是说不出来名字

Very cure and Sunny