AZN747

搜索

不得不讚⋯ Elaine

小弟一向唔喜歡寫報告, 一來懶,二來費事其他狼友兄弟玩完貨不對版一肚氣,以為我有收而幚囡囡賣廣告!
好彩我之前讚過嗰兩個 (Jenny ~~ IVY) (BaBe ~~ SaSa) 都係唔同場!可算清者自清!!

今次想分享嘅小弟起星期一去完Garden 嘅"易拎"  Elaine 細細粒,正一"易食易拎"!!

本來都不直一曬,但係第二日我心痕再去, 本來冧住自己衰,兩日唔見140 x 2 , 肉都痛!

開波時仲以為都係一般進行式,唔沖涼由自可,沖緊時發覺大鑊⋯ 有新嘢玩! 佢用個背對住我,好溫柔咁捉住我對手幫佢搽皂! 好似以前同自己條女沖涼咁,上下其手,又溫柔又自然。 (Like)

兩條慾蟲除咗毛巾企起到㩜檻至上床,我五尺七,佢㩜住個頭剛剛好 i 住我膊頭,一對不大不細嘅燈頂住我心口,sweet 到爆。 佢一D 都冇好急嘅感覺,仲見到我睇鐘時叫我"慢慢嚟,唔會屈我鐘,橫店落雨唔忙。" 聽佢講完,簡直令我顧慮全消。 (Like)

20 歳囡,起全個做嘢過程中,都係用一對柔弱嘅鳯眼望住我。搞到我都唔寫得太快完事,我起到時

Brother, thanks for your nice review! How would you rate her for her look? Is she pretty?

Thanks                                       

nobody 发表于 2011-11-30 11:40 static/image/common/back.gif
Brother, thanks for your nice review! How would you rate her for her look? Is she pretty?

冇撈味,化淡妝夠順眼,頭細面尖咀細⋯ 最殺人係佢對鳯眼! 望住你時會笑,做緊時好楚楚可憐再加咬手指⋯真係不得了!
身材90 分⋯ 夠平均同最緊要有腰⋯ 同IVY 一樣,白、滑、冇文身! (夠天然⋯ 我杯茶)
服務⋯ 起我腦海中⋯ 就只有幾年前 1  號 Lee Centre 嘅 大波Apple 之外嘅港囡⋯ 98分 (比多 2分佢進步)

visitor 发表于 2011-11-30 12:37 static/image/common/back.gif
Thanks

No Thanks Bor... 分享下啫!
囡囡事業。好要讚,當支持。 差⋯ 咪當跌咗部手機囉!

狼之一族 发表于 2011-11-30 14:16 static/image/common/back.gif
冇撈味,化淡妝夠順眼,頭細面尖咀細⋯ 最殺人係佢對鳯眼! 望住你時會笑,做緊時好楚楚可憐再加咬手指⋯ ...

Brother, thank you very much for your detail information!

Thank you +100!

Nice review! 支持! 支持!

狼之一族 发表于 2011-11-30 14:16 static/image/common/back.gif
就只有幾年前 1  號 Lee Centre 嘅 大波Apple 之外嘅港囡⋯ ...

may give a wrong impression elaine has big boobs. she is an A

any pic for elaine??