AZN747

搜索

[Calgary] Yoyo & Paris @ Romantic Temptation

Yoyo佢自己講喺度只係part-time由多倫多過嚟卡村只係逗留兩個禮拜

相片絕對唔係佢
但係起碼順眼
技術來講一般
但係起碼唔係生硬10分滿分佢有七至8分
SOP 所有都有齊

聽其他狼友講佢好似而家自己出去做part-time喺LL可以搵到佢嘅資料

RT我始終都係鍾意韓妹多個中國妹妹

Paris 相信係RT公司裏面第二位唔係亞洲嘅囡囡

佢哋可能開拓緊唔同嘅領域
第一位係Monica from Toronto
第二位係Paris from Red deer
但係可以好肯定咁話俾你聽相 VS 同真人相差得太遠啦

如果真係真人的話相信係25年前之前嘅事
真人比較肥同比較大隻- may be 40 lbs more,,,,

Sop 無
毛巾無

RT 一般有嘅嘢佢都冇
十足十 三無人事

疫情之前嗰啲韓國女. 好到天上有地下無
依家啲女三四個月都唔變
真係慘 - 又真係唔怪得佢RT地 關唔開, 走又走唔到, 飛右飛唔到

好嗰啲就全部俾人book晒
唔好嗰啲搵你食囉

希望溫哥華嗰啲可以飛過嚟做exchange

Border 都唔知幾時先開返

如知道 可否告知一下LL什么名字

另外有Water的報告嗎

Water 聽講唔錯
當然呢啲係其他板主嘅comment, I have not try it yet,,,

Yoyo - LL都係叫Yoyo不過電話唔同咗

謝謝大哥回复 祝大哥牛年心想事成

本人新人一名 一向去按摩店 但質素不定 又時常换大妈

有沒有人可以帶一下RT

一生人還未試过Korea小妹......

卡村按摩店質素只係一般

好多年之前啲女又多, 質素又高

但係冇咗油之後
根本上都冇晒人來
冇生意
更加冇女嚟

RT 初時有日本、有韓國、啲女多到唔知點揀

而家封咗關無女來、冇得揀

R T有選擇乜没用 不收新客
我Contact 了二个月也不收 唉 但R T又在L L打廣告

哥 可以說一下YoYo的大约年龄嗎
想明天LL 試约一下

may be late 20 Early 30's

RT的 Stella 怎么样啊 颜值身材如何  看起来多大?

Yoyo is returning to RT

Heard the rumor yoyo from RT might be return soon

可能外邊生意不太好, 回RT再度搵快錢吧

生意難做😂😂😂

上次走寶既師兄可以多多留意一下吧!

🙏🙏新人!想問問RT係乜,點樣可以找女女🙏