AZN747

搜索

【日本美女】日本OL的秘密 社長秘書「Maiko」

自從大家都習慣戴口罩出街,「喺條街到睇女仔」呢個好多男人都有嘅興趣就成為歷史。但係咪戴住口罩遮住個樣就一定冇嘢睇呢?又未必喎,你睇下呢位來自日本嘅「Maiko」,就算IG上所有相都戴住口罩,一樣咁多嘢睇架!

Maiko於IG自我介紹指自己日頭就係個前社長秘書,夜晚就會寫一個叫做「Maiko-box」嘅Blog,而佢個IG上就有幾十張佢戴住口罩影嘅自拍照,你唔好以為遮住個樣就冇嘢睇下,因為佢身材勁好,就算著住普通衫都相當有睇頭!況且佢戴口罩唔係因為驚咗肺炎,而係因為佢除咗「Maiko-box」呢個Blog之外,仲有個「秘密Blog」,上面仲有好多一定要掩飾身份先Post得嘅「付費內容」!至於啲內容係咩啦喎,我建議大家去睇下

With boobs as delicious as these, its ok even the faces are all covered.

that really beautiful boobs

这胸爱了,可以暂时忽略五官。

wonder if the face is pretty without the mask