AZN747

搜索

新晉"性"鬥士 - April @AsianSexyBabe

前排一直好忙,到呢個禮拜先有時間透透,無聊中上網體體有乜新女,見到ASB有個新妹妹,圖中女女好性感,淫心即起call Vivi,得知有個比較早既spot立馬應允

去到北約克大廈樓下,收到Buzz Code同Room#拿拿臨上樓. 開門口,見到笑吟吟的四月,身材唔算高大,波波幾挺,打完招呼,有lfk拖手入房,有幫手除衫,而且中幫手折好埋,跟著大家光脫脫再送上熱情的dfk然後入浴室. Shower routine有特色,有bodyslide,正反面都有而且洗得好仔細,有水蕭,跟手入房. 細佬坐係床邊等阿女來侍候,even better,波波夾腸,nipple licking,chest licking,跟手中有冰火,好好玩,又熱又凍,而且有eye contact,差D射出來,我叫阿女上床比我插好過爆入口度. 玩左陣妹妹,阿女就係不知不覺間用口幫我上左袋,跟著就X#$%^%^%^$$%$#$%&&(*(&^&^&,抽插左幾十下,忍唔住喇,射曬D子彈咯. 射完後阿女唔要我馬上撥翻條賓周出來,等左陣先拿出來,有幫我清理翻,跟住我地一起攤低傾左陣,女女無點體鐘,雖然英文唔算特別好,但有心去同我交流. 跟住2nd shower,都無求其有用心,干身入房著衫有幫我整理,加分項. 比低錢 + tips之後松人.

顏: 7-7.5,牙唔夠齊
Body: 8-8.25 有波,唔肯定係唔係人工,比較軟
Technic: 8.75-9 唔典型kimchi routine,BBBJ, 冰火,CIM,RIM(自動提供,但細佬唔好呢手無要到)
Attitude: 9.5-10 呢D見仁見智,但應該都唔會算太遠吧,除非你蝦

P.S: 呢個價位非常超值(IMO),有成為服務女王的潛質,時間控制都唔錯,不過因為細佬只係約到30mins,所以有小小趕,建議如果試四月既兄弟考慮約45mins or 60mins

Happy Hunting Boys

Thanks for the review bro.  Does she do DT,  how would you rate her bbbj skills?

photos look amazingly hot

大佬,她抽烟吗?还有她看起来几大?

Painspongez 发表于 2017-5-9 21:22
Thanks for the review bro.  Does she do DT,  how would you rate her bbbj skills?
No no I don't think any Asian agency except MW will do downtown anyways
I assume a solid 8.75 of ball playing skill of hers

dougtor123 发表于 2017-5-9 22:57
photos look amazingly hot

Yup that pic draws my attention within 30 seconds lol

sexinsex 发表于 2017-5-10 00:06
大佬,她抽烟吗?还有她看起来几大?

大佬,完全沒有聞到煙味,感覺不抽煙的
年紀我感覺26+ but under 30

係唔係同 Pearl 同一座呀?床尾有無好似 Pearl 有一大幅鏡呀

高登仔 发表于 2017-5-10 01:43
係唔係同 Pearl 同一座呀?床尾有無好似 Pearl 有一大幅鏡呀

你估下,哈哈?塊鏡係側邊,望住阿女含我賓周果樣好能刺激

momo175 发表于 2017-5-10 01:47
你估下,哈哈?塊鏡係側邊,望住阿女含我賓周果樣好能刺激

坐係床尾對住塊大鏡,睇住 Pearl 劈開隻脾一上一落係咁插, Pearl 望住塊大鏡越叫越大聲正

高登仔 发表于 2017-5-10 02:01
坐係床尾對住塊大鏡,睇住 Pearl 劈開隻脾一上一落係咁插, Pearl 望住塊大鏡越叫越大聲正  ...

屌,我條賓周又硬鳥

momo175 发表于 2017-5-10 02:11
屌,我條賓周又硬鳥

應該重有私做可以幫到你嘅