AZN747

搜索
楼主: porkyporky

小 Porky - 誤闖 Baymill

关闭 [复制链接]
porkyporky 发表于 2012-8-4 16:07 static/image/common/back.gif
發生咩事 ????

您在Downtown多倫多男找女可天天做身體健康的帖子被Ben2009刪除
請勿到處灌水

無端端刪我的post,仲話我灌水,你識我咁耐,見過我灌水未!連thanks report呢的行貨,都唔講咪吊佢,使擇日子

Ben2009 发表于 2012-8-4 17:46 static/image/common/back.gif
usb369

我看過你過往的post, 全都是random comments. 從沒評論過MM, 或發過任何有實質可供參考價值的資 ...

身為超版,大權在握,己所不欲, 勿施于人. 請你自重,上述言論,常在心頭

usb369 发表于 2012-8-4 19:42 static/image/common/back.gif
講粗口是我的作風習慣,唔會改
從沒評論過MM, 或發過任何有實質可供參考價值的資料,是因為我是HK人 ...

1) 你喜歡在其他地方講粗口, 是你的自由. 不過這裡就不行. 版規清楚寫明.

2) 我一向尊重會員. 如果是弄權就已經ban了你. 不會慢慢跟你講道理.

3) 大家都係HK人, 你上來吹水我地好歡迎. 我每日在論壇刪垃圾廣告, 刪馬甲帖, 刪一些只為績分而灌水的無聊帖. 唔排除有可能忙中出錯. 如果刪錯了, 你跟我說一聲就好了. 這些事情以前也發生過, 沒什麼大不了. 如果錯怪了好人我也會道歉.

4) 最重點是, 你不單講講粗口, 還在兩個不同的帖連發了數次 "X你老母". 你都是香港人, 該知道這是極侮辱的說話. 倒轉來, 如果其他人小小事就 "講你老母", 你有冇所謂呀?

總言之. 你覺得747廢, 你可以不上. 沒有人迫你來. 但如果你要繼續來747, 我再次要求你為對我家人的惡言先行道歉. 我要求只是一句 "sorry". 其他的事情 (我有否錯怪了你灌水) 次後再平心靜氣解決.

Ben2009 发表于 2012-8-4 20:30 static/image/common/back.gif
1) 你喜歡在其他地方講粗口, 是你的自由. 不過這裡就不行. 版規清楚寫明.

2) 我一向尊重會員. 如果是弄 ...

版規清楚寫明,粗口我sorry
再講灌水,我邊個post灌水,請你post上嚟,灌水的定義是什麼,如果我灌水一定say sorry,如果唔係,你刪除我的post,是你錯在先,仲要我sorry,仲唔係以大欺小,當然吊人老母是極大侮辱,無故刪帖是更大侮辱,我也要求你say sorry,我鬧人以理為先,唔係靠惡,靠大聲,我尊重明理之人,你敬我一尺,我敬你一丈,上唔上嚟由我決定,唔係你!

usb369 发表于 2012-8-4 19:47 static/image/common/back.gif
您在Downtown多倫多男找女可天天做身體健康的帖子被Ben2009刪除
請勿到處灌水
無端端刪我的post,仲話我 ...

"你識我咁耐,見過我灌水未!"
你識Porky咩? 有幾耐呀?

"連thanks report呢的行貨,都唔講"
你幾時寫過report? 我冇見過.

"咪吊佢,使擇日子"
你可以去其他地方吊到夠. 但係747度就唔容許. 這是你最後warning.

最後. 請你自己反省一下. 你的說話有冇過份了. 我身為版主, 係自己地方, 被你辱罵, 依然唔ban你, 唔吊翻你, 仲同你講道理, 我算唔算弄權? 易地而處, 你又會唔會忍呢?

Thats all i have to say. If you apologize, we welcome u to stay. Otherwize, 747 no longer welcomes u.

usb369 发表于 2012-8-4 20:44 static/image/common/back.gif
版規清楚寫明,粗口我sorry
再講灌水,我邊個post灌水,請你post上嚟,灌水的定義是什麼,如 ...

好, 你肯say sorry, 之前的事, 粉筆字抹去.

我睇你post過既野. 的確冇犯規. 我刪錯, 都同你say sorry.

"灌水" According to Wikipedia,
"指用户用无意义的字句,或者重复字句,或者滥发“表情”回复帖子的行为。某些论坛视灌水为违反规则,予以处罚。"

其實灌水定吹水, 界線有點不清楚. 不過確是有其他用戶(馬甲), 以灌水來升級, 然後放假報告. 所以我睇得好緊. 也難免殺錯良民. 這並非有意不尊重會員. 請你明白.

Ben2009 发表于 2012-8-4 20:47 static/image/common/back.gif

有幾耐留番Porky答,有幾耐同刪post有乜關係?
"連thanks report呢的行貨,都唔講"
你幾時寫過report? 我冇見過.
你是否有閱讀障礙,我幾時講我出report,我係話我回帖呀!唔怪得你亂刪我帖。
"咪吊佢,使擇日子"
你可以去其他地方吊到夠. 但係747度就唔容許. 這是你最後warning.
你試下亂删我帖,睇下點!!
最後. 請你自己反省一下. 你的說話有冇過份了. 我身為版主, 係自己地方, 被你辱罵, 依然唔ban你, 唔吊翻你, 仲同你講道理, 我算唔算弄權? 易地而處, 你又會唔會忍呢?
我?哈!哈!我做版主時,我未試過未警告就刪帖,會員如犯版規,先警告,後行動,從未被人質疑。
被人辱罵我用另一A/C跟他說理,如果野蠻,同佢鬥吊絕不用版主身份,以大欺小
Thats all i have to say. If you apologize, we welcome u to stay. Otherwize, 747 no longer welcomes u.
唔識睇冇回應!

Ben2009 发表于 2012-8-4 21:00 static/image/common/back.gif
好, 你肯say sorry, 之前的事, 粉筆字抹去.

我睇你post過既野. 的確冇犯規. 我刪錯, 都同你say sorry.

如有過激,多多包涵

usb369 发表于 2012-8-4 21:16 static/image/common/back.gif
有幾耐留番Porky答,有幾耐同刪post有乜關係?

有空回港,帶你們洗樓,免費參觀一樓一

Ben2009 发表于 2012-8-4 20:47 static/image/common/back.gif

其實我都識佐 usb369 好多年啦............

以前一齊嚮 HK 果時, 成日都一齊飲茶, 吹水........ 之後一齊 HK 洗樓, 大陸巡村.......... 等等. 真係光輝歲月架.

我相信 usb369 唔會灌水, 因為佢同我都一樣憎恨灌水既人. 我地直情稱灌水之人為乞丐, 因為灌水呃分之行為等同乞食.  

不過 usb369 為人比較疾惡如仇, 心直手快, 所以有時會有誤會產生......... 請多見諒.