AZN747

搜索
楼主: asuran

Bonnie @Dream4U

关闭 [复制链接]
小土豆
請把我這個帖和剛才有Joshua名字的那個帖刪除。謝謝

Digger 发表于 2016-10-29 22:56
小土豆

Why you so scared? Say hi to the reporters on the news lmfao. Hi CBC, I'm qazwscedcleo from azn747!

Digger 发表于 2016-10-29 22:56
小土豆

玩儿不起的,闪开

密码码 发表于 2016-10-29 22:54
实体店或许2x,这么另类的网站卖不到你估的价
但也不能否认, 不少店会有兴趣入股 ...

什么实体店p/e=2?

講真,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

P.S,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

今樓主果發如是,吾將適官衙,聽其稽覈姦邪以付有司,立言以據,非以調謬,縱冠吾狀告鳥,義行鳥,吾視之猶蜩與學鳩,任其行便。

屌你老母講真,我真係會報撚警,我屌你老母!!等警察上鳩你屋企打撚個轉黎判斷你有冇犯撚法,我好撚認真囉屌你老母,唔撚係講笑囉屌你老尾,你話鳩我報警撚,正義撚,乜撚柒都好啦仆街,隨便你喇屌~

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽