AZN747

搜索

Victoria@AsianSexyBabe

近排見到ASB有個新妹妹Victoria聽聞非常靚女一直想去見見,但時間點都就晤到,今日同個地產佬體屋,體完試下約咯,但又講完知約滿喇...失望而回,就到屋企,Vivi姐call我話有個老友放飛機問我去唔去,雖然遠咁有靚女見晤去點得,來手翻番上Markham去到未夠鐘,吃只煙然後收到暗號拿拿淋上房. 開門見到個高挑靚女,叼可以話係現時市面上最省鏡既華裔女女,身材又高,條腿長而且線條晤錯,夠我玩一晚. 衰女好會哄人,問我熱晤熱然後開支水俾我飲,跟住拖手入房,我地一直趴光豬,體到阿女皮膚好好,白淨pat pat夠圓,不過晤系好夠肉,B cup波波晤大,不過天然ok喇. 中途我去錫阿女,阿女問我食煙架我好老實既,答系咯,阿女好關心我話我晤乖晤好食咁多煙對身體晤好
去到沖涼房,漱完口阿女校好水溫跟住一起去沖,距洗得好仔細,由頭到腳,pat pat隙都洗得乾乾淨淨,有水蕭,lfk,dfk,沖完干身之後一起翻房,我已經忍晤住,推阿女上床,有距條頸錫到落腳,阿女怕怕羞羞話錫妹妹就好喇,晤好用力吸會痛架,靚女點話點好喇. 侍候佐阿女一陣,阿女話到距侍候我喇,我攤上床阿女開始玩漫遊,主力攻擊我胸部同大髀,跟住有BBBJ,好深入下,見到我細佬起曬頭,阿女笑吟吟話來咯,上完袋,晤知點解可能琴晚晤得晤好,而且今日成佐好耐,晤夠硬,阿女用手幫我整,整下整下,硬翻曬距話快D來喇,插入天然水,我講阿女只腳擺上我個膊頭,咁可以一邊插一邊玩距條長腿,插佐幾十下,射曬D子彈出來
射完阿女幫我除套,清理乾淨問我不如幫我按摩下我見仲有時間當然好喇. 呢度又體得出阿女好細心,阿女無坐上我身度,我同距講晤怕,坐上來我好受得力既,距按摩既力度都晤錯,幾舒服. 一邊同距傾計,發現距講野好嬌滴滴,而且晤系扮出來果種,把聲好溫柔,而且細佬去過新加玻一次,同距傾下果邊D野都幾過癮,不過距話呢次逗留時間晤長,最多10日左右就應該會走 捻完再去沖涼,距漱口時我踎系浴缸度望距,距笑我成個細路咁,咁其實我真係個細路來架嘛哈哈. 沖完著好衫,距送我出門口有錫我,我依依不捨咁就離開佐喇
雖然距未離開我已經開始掛住距喇...

Thanks for this review dear bro

多谢兄台真诚的报告

Thank you for sharing.  will def. give it a try.  Tks.

How did u get DFK ? Wow ....

no dfk but really good body and 台湾腔is really cute

Terry 发表于 2016-6-20 13:11
How did u get DFK ? Wow ....

Because I am cute lol
I had some DFK not a lot I believe she doesn't like smoking breath though

Jacky111 发表于 2016-6-20 14:05
no dfk but really good body and 台湾腔is really cute

Hmm been there and seen her today?

momo175 发表于 2016-6-20 15:38
Hmm been there and seen her today?

yep really nice one will repeat soon

Jacky111 发表于 2016-6-20 15:51
yep really nice one will repeat soon

Hmm you probably need to repeat it soon, she told me she only stays 9 or 10 days more