AZN747

搜索

Ula@AsianSexyBabe 超新星

今日下午無聊同horny仔吃飯,吃完兩條麻甩佬行過DT June,horny仔不如去yeah咯,DT June唔太適合我地,所以聯絡ASB Sauga location體下同一時間又乜吃,我就約到Ula,距就約到Rebecca,跟住拿拿臨翻屋企沖涼,等住吃好野.
翻屋企梳洗好後,horny仔同我就殺入Sauga,半個鐘頭左右去吹佐陣水,係人地屋企門口草地柯完尿就去見Ula喇!拿到code上到去,Ula開門,年紀非常後生,20歲出頭,不過妝有D重,有肉地,唔算矮,大波,一入到房,就好爹咁問我要幾耐,我話半個鐘頭咯,距話耐D都得,我係最後一個客,我話體下點先喇,距話ok,跟住走來嘴我,只手就係咁摸我細佬,跟住除我條褲,我要除距個bra,距笑吟吟咁話一陣先,我被距扒到光脫脫,距都未除lol 因為我去之前就沖佐涼,好香好乾淨,距聞到拿D清潔液搽落我細佬到跟住就BJ,有moaning,有eye contact,手指啜我個nipple,玩佐幾分鐘去沖涼.
不能不提,距個shower routine絕對唔比任何service queen差,有波推,洗我patpat時,拿波推我個背脊,手就戳我細佬好溫柔好深入,沖完dry out後入房.
入房後叫我扒係度,距前戲都係一流級數,全身遊走一輪,nipple,knee,chest,距條俐非常靈活下,而且手口運用得到,我一路摸距個波波,距high high地就問我不入69咯,ok,下邊已經好濕,有小小毛,舔佐陣,上袋,阿女知道自己身材優點,一上來就狗仔,一邊插一邊可以捻距個波,好大好柔,插佐幾時野,換翻我上距下,阿女張開雙腿,我插入,一邊嘴一邊繼續玩距個波,插佐3-4分鐘,距一收緊,我就射晒入去. 清潔完阿女仲來個銷魂蕭認真唔話得.
跟住sf2,沖完傾多幾句,阿女有攬有嘴叫我記得再來穩距,ok喇,應該會既. 如果以綜合服務水平來講,Ula應該有好大潛質成為下一個Service Queen,我覺得距既前戲功架已經不亞於前ASB服務女王Lush,不過只係個人愚見,如有異議,請多包容
然後落樓下,等埋horny仔,大家餓餓地,去吃埋宵夜就各自回家,禮拜四應該再一起去yeah過

寫柯尿-.-玩野呀

hornyme 发表于 2016-5-18 01:07
寫柯尿-.-玩野呀

怕咩Q啊,下次再去果度柯過

momo175 发表于 2016-5-18 01:09
怕咩Q啊,下次再去果度柯過

下次柯屎

好,我保證會影低然後發上來比大家欣賞下

momo175 发表于 2016-5-18 01:11
好,我保證會影低然後發上來比大家欣賞下

打番格仔!如果唔係我吿你!!!

hornyme 发表于 2016-5-18 01:13
打番格仔!如果唔係我吿你!!!

lol 我唔係用於營利用途,無得告架

momo175 发表于 2016-5-18 01:17
lol 我唔係用於營利用途,無得告架

我個PatPat比你拍到!!

hornyme 发表于 2016-5-18 01:26
我個PatPat比你拍到!!

影到先算喇,比個版權你咯 lol