AZN747

搜索

可怕的现实

好朋友喜欢上一个女学妹,十分漂亮,看起来很清新,朋友尝试了好多次都被拒绝了。说实话:我朋友长得还算比较帅的,就是不怎么有钱。 结果上个星期,看到呢个表面清高的妹子再和一个巨无霸肥胖子在一起,后来一打听才知道,那个胖子就是他的男票,据说都开房好几次了。 果然,有钱就好,有钱就好。。。。。。。。。。。。。

有钱就好。

Holy sheet 这个女人真现实 可惜我周围的女人漂亮的很少 就是想追都没有目标 有钱也没用

WILLIAMS 发表于 2016-3-5 17:38
Holy sheet 这个女人真现实 可惜我周围的女人漂亮的很少 就是想追都没有目标 有钱也没用 ...

You are gullible,  my bro.
Can I sell you some snake oil.

mmpleaser 发表于 2016-3-5 18:28
Can I sell you some snake oil.

i have some spare money, small amount though, cannot afford the big condo on the fifth avenue
but can still afford spending them on girls. BUT
the problem is
WHERE are those pretty civilian girls!!
Please come to me, i treat you girls free fancy dinner and lunch.

mmpleaser 发表于 2016-3-5 18:28

lol that oil is poisonous!

WILLIAMS 发表于 2016-3-5 17:38
Holy sheet 这个女人真现实 可惜我周围的女人漂亮的很少 就是想追都没有目标 有钱也没用 ...

是的呀   我要是资环 我也上去搞了,可是我不喜欢 心累

Xiaoai 发表于 2016-3-5 20:31
是的呀   我要是资环 我也上去搞了,可是我不喜欢 心累

你说这个月你当她的免费饭票 她肯定会陪你的

WILLIAMS 发表于 2016-3-5 20:33
你说这个月你当她的免费饭票 她肯定会陪你的

Depends on what rice one can provide.
滿漢全席 yes.

青菜黄瓜,  nonon

mmpleaser 发表于 2016-3-5 23:42
Depends on what rice one can provide.
滿漢全席 yes.

I am willing to provide for a j girl i know but she rejected