AZN747

搜索

吉野報告: Bestlover@Honeybabe

原來呢度寫左貼冇得改? 因為我原本打算update一下今朝果個預定報告. 冇得改就只能夠開個新貼, 如有重複請admin處理另一個貼.

今日預定報告係咁:

HB老闆上星期一早叫我去試話真係有正野, 到我得閑果時, 佢又話條女M. 咁都好, 唔係推條劣貨俾我.
尋日老闆話bestlover開工叫我咩時候試. 我約左星期三今日試. 經歷都同狼友一樣, 話唔准睇, 睇左要上.
仲要一粒鍾. 本來都算數,不過見佢之前話條女冇番果時, 冇事但俾劣貨我.
加上狼友好似好多問號, 條女咩貨色, 見左一定要上, 只做一個鍾.( 其實我自己都有好多問號 )
可能我係老客, 老闆既態度OK啦, 不過, 佢話有好多客問長問短, 有好多冇心做只係睇, 怕嚇走條正妹. 所以先睇左要做.
今日我點都為自己為狼友去會一會佢!! 狼友們, 等我吉野話你知條女咩貨色 ! Kelly, 妳講到咁得, 如果今次條女唔得唔好怪我, 我都要保護我同狼友既利益!! 我今次都緊張, 為左大家有壓力! 希望唔會影響吉野質量!

宜家下半場:

準時到樓下, 因為我時間都唔多, 要比屋企老婆更快番屋企. 時間好緊迫, 要有家室既狼友先會體會得到.

上到去我同老闆Kelly姐再重新,真係唔好玩野,我真係代表左好多人睇下條女係點.

佢話唔好咁激動,佢都係同人講要Booking先好, 點知大家咁大反應.

佢一手俾個手機視頻我睇. 係飲食節目有條女係度煮飯抄菜.問我條女正唔正先, 我話緊係正啦,

條女同佢幾成似先? 佢得戚咁話,呢個就係佢!佢話唔係佢都唔夠膽只做預約!之後就一手拉我到格離個unit.

一睇,唔係掛,真係視頻條女!! 條炮即起!!長長頭髮, 皮膚白滑. 當然真人同上鏡有少少唔同,但都幾肯定係同一個人.

一個鍾所以慢慢玩. 條女本身講國語, 不過,係廣東住過, 會廣東話. 雖然廣東話講唔正,但係佢咁正講咩都正啦.

好有女朋友feel, 我先除衫. 佢唔除,話一齊去沖涼.

之後, 對住塊鏡話對住我, 細細聲話點解仲唔幫人地除衫啊. OH MY GOD 有種折禮物既感覺!

妳話豬扒就算啦, 係靚模對我講.一邊除一邊忍唔住捏下摸下佢.

之後, 沖涼反而冇咩特別, 傾下計. 佢話佢MODEL公司果度有人介紹佢到呢度賺快錢.

番到房,佢有俾佢做MODEL時影既相同VIDEO俾我睇. 當然,一邊睇我隻手已經唔正經.

佢話我好NICE只係俾我睇, 唔知真定假. 如果係真其他狼友就唔好意思啦.

不過, 風塵對話,就自己開心就好啦唔可以放心上.

睇睇下錫錫下, 佢突然走開問我你想我著咩衫? 空姐定女僕之類?

真係好驚喜!我話空姐!!!佢搵左一下話嘻嘻搵唔到空姐. 咁女僕都可以.

最後著件女僕, 佢話佢都鍾意Cosplay. 著完之後, 佢第一句話主人,想我做什麼呢?

一個美麗既女僕真係可以被我吉? 真係好正既風景. 女僕服+BBBJ, 一邊望著我眼神都跟我說主人爽嗎?

她真係淫而不賤! 令我好想吉佢! 其他仲有好多好正既對話, 但係唔想太公開. 我真係俾佢迷住.

樣,冇得講,好正,完全滑滑又找到年輕既感覺.眼神同態度淫而不賤,好想好溫馨咁吉佢.

希望粗暴既狼友放過佢. 雖然我都係狼友,但佢只做一個鐘, 能夠減少很多粗暴既狼友係一件好事.(希望狼友唔好介意) 

身材方面,波波很圓很挺,佢係瘦,跟肥字冇咩關係。 不過,睇相好似得排骨咁樣, 又冇瘦得咁誇張咁恐怖。

因為一粒鍾既關係,唔趕。 如果問我有咩缺點,我會話如果係酒店就更好。老闆話佢打掃過間房。不過,出面點打掃都冇得變。

我只能講句,俾佢搵到呢件好野,我真係吹佢唔脹!怪得知佢話要booking。條女都話唔想做太多。

我反頭吉機會都幾大。 可能真係同佢幾合。呢個我問心,真係近期食過最正最有感覺。我真係要儲下錢先得啦。

不過,雖然佢好正,我經驗話我知你抱希望越大,去到又覺得冇咩野。 我之後都去過眾所周知正妹, 抱太大希望去都不過如此。

所以也做好心理準備。雖然我覺得做一個鍾係值。再一次希望粗暴既客人放過佢!!

希望我呢次以身試法,能夠俾大家解開點解今次老闆只做booking既迷團!

明白明白,原来如此,不过如此,意料之中。

https://www.google.ca/search?scl ... mp;source=hp&q=程曦&oq=程曦&gs_l=tablet-gws.12..0l2j0i30.3558.6603.0.8332.5.5.0.0.0.0.211.585.2j2j1.5.0....0...1c.1.64.tablet-gws..0.5.584.W0ufa_5E-Z4#imgrc=-EIluF66gqcA5M%3A

哈哈露馅了,这照片都有人信。

mm如果自信应该自拍几张照片。

我只关心她是不是Vivian,Vivian照片也是假的,跟本人毛关系没有。

二师兄:我以前发贴子给你,想你验证bestlover是不是长安那个妞。因为我认为一个如此高素质的妹妹应该不会在那样的环境下工作。现在已经证明了照片是假的,不知道honeybabe怎么解释?

感觉不像,Vivian应该跟她朋友Jade在一起,怎么会单独到环境差的小店上班。那个Joanna估计更不会,以前赚600,现在300能平衡么。

感觉不像,Vivian应该跟她朋友Jade在一起,怎么会单独到环境差的小店上班。那个Joanna估计更不会,以前赚600,现在300能平衡么。

吉野兄弟报告风格很我的很相似,基本不会说妹妹的不好。我想我应该可以了解了。

看不懂啊 谁能翻译成简体?!

Wenjun 发表于 2015-11-18 23:27
吉野兄弟报告风格很我的很相似,基本不会说妹妹的不好。我想我应该可以了解了。 ...

有時, 唔好的女就唔寫, 除非她態度又唔好, 外面又唔好.

看吉野家 兄弟的报道要有一点 ”辩证的眼光”..