AZN747

搜索

按摩唔成一肚氣

早兩日心身俱疲想找女女按摩一下。相熟女女無空,在本攔找了個女女。一打電話馬上有人聽。
都有點奇怪,通常都很難馬上卜到時間。地點在 DonMills 名景點,飛車三十分鐘到達目的地。
再call 女女, 佢叫我去大樓後門入, 個度無鎖。搵來搵去搵唔到, 去前門再 call 唸住大門入, 佢話在
gabage bin 旁邊入就得。去到後門根本鎖住無開。再 call 問佢搵前門密碼, 佢話管理處在大樓門口開會,
等有人開門先入。吊那聲, 火都坭埋。開車走人, 經過大門, 人影都無。幾分鐘後佢仲夠膽 call 坭。

C-hing 們, 呢D女係咪要吊。此女在我的 list 裡永遠黑名單。

女女名無謂講, 免阻人搵食。

點解寫'呢D女' 唔係寫'呢條女'?係咪要吊?仲洗問?等緊你呀。

Richmond hill V?P按摩院,女女做緊野打緊飛機時老細叩門叫女女出去被客人看,看完再入黎再繼續打,有冇九卵錯!

本栏找的,地点在Don Mills,应该是Shirley, Ella 和Lily 其中一个。

说说你的那个不错的相熟的吧  

^^ 同求

今亱旦疼 发表于 2015-10-30 14:35
本栏找的,地点在Don Mills,应该是Shirley, Ella 和Lily 其中一个。

兄台, 樓主仁厚, 把名字公開。你卻叻唔切, 把在那大厦工作的其中三位骨女列出。閣下可知会影嚮三人生意呢?雖知断人衣食猶如殺人父母!閣下量度大大不如樓主o

yeungyy 发表于 2015-11-1 20:37
兄台, 樓主仁厚, 把名字公開。你卻叻唔切, 把在那大厦工作的其中三位骨女列出。閣下可知会影嚮三人生意 ...

断人衣食猶如殺人父母!

双刃剑,开名断人米路,不开名就纵容女女重施故技。楼主仁厚,写几只字下了气就算。

你不是第一个,,DonMills 名景點,,没什么好印象。。诈胡多过吃胡。。