AZN747

搜索

Gin @ Moonwaiting

小弟冇諗住Gin, 佢只不過係後備MM而已。小弟嘅現任女神係Cutie,但係呢幾晚佢都fully booked,無計啦!DT去STC要成粒鐘,又要開OT,啲時間預唔到。星期一去YnF Rose要等一個鐘,Lena要等兩個鐘!!星期二YnF 仲要冇女添!(可能全部full晒)叫我去Markham或者Mississauga,我心諗你米傻啦!草咗兩晚,心諗屌,識七,近近地,放lunch搵阿Gin算啦。加上有另一個11分嘅review,應該OK嘅。

上去一入門口,見到佢個樣怪怪咁,不過唔係樣衰果隻,只不過係佢茶咗cream, 塊面反晒光咁。冇拖我手入去房同廁所,要扣分。沖涼一般,不過水蕭對眼好淫賤,加分。沖完涼先知到原來我冇毛巾,我要用佢果條再幫佢鑼多條。BJ時唔錯,眼神夠淫賤。刮咗毛,DATY方便,加分。一開波叫我喺上面,冇CG,扣分。佢話我大碌,但係佢茶油多到我乜都feel唔到,doggie時插插吓叭咗喺張床度,話定唔順。正常位時我話攰,佢問我"hand mouth"好唔好?我心諗"正!有CIM" 又含又用手,都唔錯,仲幫我舐lin添。當我同佢講差唔多時,佢走嚟嘴我喎。。。屌!唔係口爆嘅咩?跟住我爆咗三日嘅精華喺張床度。佢冇講錯,真係用hand同mouth, 不過有啲被騙嘅感覺。

亮點:口技,淫賤眼神,冇毛
缺點:新手,話題唔多,懶,冇乜笑容

今餐有好有唔好,但係我未必會再搵佢。佢仲有好大嘅進步空間。

大哥 你能用中文或者英文写么?

agree,同我的遭遇差不多,我总觉得那个BJTORONTO写的是假的,他去哪个MM那边都是VIP,服务都是最好。

BJTORONTO给GIN服务是10分加1分,对我来说,最多最多7分。

XF8888 发表于 2015-9-4 02:04
agree,同我的遭遇差不多,我总觉得那个BJTORONTO写的是假的,他去哪个MM那边都是VIP,服务都是最好。 ...

maybe I am better looking and can fuck better than you?

XF8888 发表于 2015-9-4 02:05
BJTORONTO给GIN服务是10分加1分,对我来说,最多最多7分。

maybe you look cheap and not her cup of tea?expecting first class service but only willing to pay economy fare?

agree,同我的遭遇差不多,我总觉得那个BJTORONTO写的是假的,他去哪个MM那边都是VIP,服务都是最好。 ...

I believe BJTORONTO. First, my score to Gin is also similar. Second, rating is always subjective. Third, this is why there is a term "ymmv". Forth, even BJTORONTO mentioned Gins face is not his cup of tea, not everything is perfect.

I truly believe if you are nice to a MM, she will give u reward.

redhat 发表于 2015-9-4 06:05
I believe BJTORONTO. First, my score to Gin is also similar. Second, rating is always subjective.  ...

thanks bro!

I would not call BJToronto 's review fake. Rating system is subjective since we are only human. While some people are very contempt, while others add points if they have their requirements fulfilled.

There is a reason why she is based in DT location. For Service fucker market