AZN747

搜索
楼主: Greenhead

北约克Lily

吉野太狼 发表于 2015-8-17 18:50
我個人感覺,佢樣都算可以。試過兩次都未肯做全套。有Brother知道要做幾次佢先肯呢? ...

阿媽一定係女人, 但按摩不一定有全套. 你有錢俾, 唔代表markham lily肯同你做. 去一百次都冇用. 現在她按摩加body slide, 收入已經多過北约克Lily. 仲要做全套?

唔知原來佢都有body slide, 不過咁細會否有感覺?

tomsiu 发表于 2015-8-17 03:07
我想現在多倫多的樓上骨界有此功力不下五、六位 ~~~~ 閣下是骨精?

狼兄,老实說我並是什麼骨精,骨齡亦只有三数而已。從前年少輕狂,只喜歡实戰。所谓按摩,只是掛羊头買狗肉罷了。年纪漸大,開始每况愈下,但色心还在,所以便開始流連樓上骨,主打按摩舒筋活絡,又可过隱一下。

Greenhead 发表于 2015-8-18 21:52
狼兄,老实說我並是什麼骨精,骨齡亦只有三数而已。從前年少輕狂,只喜歡实戰。所谓按摩,只是掛羊头買狗肉 ...

年纪漸大,開始每况愈下, ~~~~ 借問聲南精(香港)大战時你貴庚呀, 青头哥?

Note: Greenhead 应该是香港词哦?

tomsiu 发表于 2015-8-19 03:18
年纪漸大,開始每况愈下, ~~~~ 借問聲南精(香港)大战時你貴庚呀, 青头哥?

Note: Greenhead 应该是香港词 ...

dr. siu
借問聲南精(香港)大战時你貴庚呀?

ahwong 发表于 2015-8-19 12:14
dr. siu

你唔记得!tom sir 系南华后备

狗口中的象牙 发表于 2015-8-18 06:05
阿媽一定係女人, 但按摩不一定有全套. 你有錢俾, 唔代表markham lily肯同你做. 去一百次都冇用. 現在她按 ...

個人覺得opt 30 min massage plus bs cbj 較化算。 還樹佢 d massage 真麻麻地 but young.

ahwong 发表于 2015-8-19 12:14
dr. siu

你唔记得!tom sir 系南华后备 ~~~~ Ai Ya, 不用估 la. 是预备组。

早年南精唔可以叫大战, 当时超级班霸系怡和, 小弟重系大学。踢波(预备组)是兴趣 only。间中都有上阵的。
後期的南精大战, 小弟已经挂靴了。几年后就到了加拿大。

tomsiu 发表于 2015-8-20 03:51
你唔记得!tom sir 系南华后备 ~~~~ Ai Ya, 不用估 la. 是预备组。

早年南精唔可以叫大战, 当时超级班霸 ...

My hats off to you again.  Any football player will have a lot of MM (not professional type) to have crush on him.  My father-in-law was one and got my mother-in-law, rich and pretty.  You really should stay home and have fun with the pretty wife.  I really really envy you.  Wish I have your stamina, without relying on V and C.

樓主,我给你一個讚,北约克Lily是我的女神哦!