AZN747

搜索
楼主: 茶树菇

乐乐&Lily Review

关闭 [复制链接]
playboyjoe 发表于 2015-6-2 09:04
Fuckme ching, I saw your video, my 踩背 experience is in China. Two bars were mounted to the ceiling ...

中國地大物博,多倫多骨女的按摩怎可以拿來與中國的相比,有你說的那個水準,還用身汗才能一粒鐘賺$60嗎,設館授徒已不只這個收入。
SiSi也提供踩背,但水準就遠遠不及骨精女王了。

According to that massage girl, there are at least three types of massage girl in China. First type, no training at all, they are mainly selling sex. The second type is in house training by an experienced message teacher who graduated from formal massage school. The third type went through three years of training and they know pressure point massage.

fuckme 发表于 2015-6-1 19:26
雖然是初哥,也懂得兩位姐姐的按摩功夫有分別。一般有經驗的按摩手,一按下去便知人客那處肌肉緊,要多按摩 ...

之前好像看到有人说是6月底就解散的?有消息说乐乐是准备搬地方继续么?
你后面介绍的几个好像都没见过呃,最近的review好像也没怎么见到其他骨女的..

茶树菇 发表于 2015-6-2 16:50
之前好像看到有人说是6月底就解散的?有消息说乐乐是准备搬地方继续么?
你后面介绍的几个好像都没见过呃 ...

The four masseuses I mentioned above, only Judy is still in the market, she does not advertise here, you have to watch out Singtao Ad, the last 4 digits of her No. is 1677, however, for your information she could be as old as your Mom since you are at your mid 20's
If you do not see any report about a 樓上骨whom you want to pay a visit, I can say there must be nothing about her worthy to be reviewed. Just go to experience and to see the varieties in this trade.
From your above report, you have indicated you fancy someone, yes, she is a nice masseuse and always be in low profile, most brothers know she hates people writing reports on her in the forum. Their breakup is confirmed and you will see your idol in other location few weeks later. I doubt if you can book her at present location in these few weeks due to the hearsay of 鵲巢鳩佔的故事。
My apology to reply you in English since I got 'backfire' this morning from what I wrote in 板凳above comparing their massage skill.

fuckme 发表于 2015-6-1 19:26
雖然是初哥,也懂得兩位姐姐的按摩功夫有分別。一般有經驗的按摩手,一按下去便知人客那處肌肉緊,要多按摩 ...

Fuckme兄很犀利丫, 樓主沒說的过程, 你都能描繪出來。樓主那裡說过” Lily問过佢那個地方最需要按摩” 呢? 就算有, 亦不一定代表技術不到家, 只是想知客人的患處, 对症下药吧! 你去看医生, 医生都會問你边到唔舒服啦! 唔通又係技術不到家咩!

你亦不要「屈」樓主, 他亦沒有說过Lily的技術如樂樂, 只是你自己觀点而矣。樓主是說,”乐乐和Lily的按摩手法各有特点,无法比较出优劣” 。但你就說成: “Lily是樂樂的徒弟,技術不及師傅”, 以偏概全。

翻看樓主的評論, 我反而覺得他是偏好Lily的按摩。因為形容她的篇幅比較長和細緻:” Lily则注重疲劳部位按摩;感觉都很舒服,按完后有一种全身轻松的感觉”, 反而說樂樂只有一句:” 乐乐是全身均匀按摩” 。

最後縱然樂樂可能是Lily的師傳, 但Lily經努力從各方面學習後, 技巧已大有不同了。所以樓主說兩位的手法各有特點。古人亦有句: 「青出於藍」o

yeungyy 发表于 2015-6-2 21:10
Fuckme兄很犀利丫, 樓主沒說的过程, 你都能描繪出來。樓主那裡說过” Lily問过佢那個地方最需要按摩” 呢 ...

既然你為她向我backfire, 我就揭個底牌給你看,某人由2013年九月許開始,邊學邊做按摩,別忘記這個不是正統的專業訓練。我們都知按摩技術是與日俱增,沒有速成,年資愈久,技術才會愈好。年半間技術能青出於藍?我就不相信是因為她有超卓的按摩技術,而成為今日多倫多的樓上骨新貴,她的知名度是因為其他因素,在此不便言明吧,還記得有人要求齋揼而她黑臉,也有兩肉麻報告要你我為她辯護,我全沒有褒樂樂而貶Lily之心,我沒有說她不好,只是比較一下就招來兩個backfire ,可笑。

fuckme 发表于 2015-6-2 19:22
The four masseuses I mentioned above, only Judy is still in the market, she does not advertise her ...

I'm sorry about that you got backfire. Even though my English is not good, it is ok for me to read slowly. If the masseuses are too old, no matter how good massage skills they have, I think I may lost my interest. Thanks for telling me so much.

yeungyy 发表于 2015-6-2 21:10
Fuckme兄很犀利丫, 樓主沒說的过程, 你都能描繪出來。樓主那裡說过” Lily問过佢那個地方最需要按摩” 呢 ...

不要那么较真嘛..其实Lily确实有问哪里肌肉觉得最紧。我个人意见是Lily和乐乐按摩技术都各有特点,没有哪个比哪个明显好很多的意思,毕竟我按摩经验也不是很多。

fuckme 发表于 2015-6-3 01:39
既然你為她向我backfire, 我就揭個底牌給你看,某人由2013年九月許開始,邊學邊做按摩,別忘記這個不是正 ...

兄台, 我不是向你backfire, 这里亦不是戰場。衹是事实勝於雄辯, 樓主的帖子是千真万確这樣寫道:” 乐乐和Lily的按摩手法各有特点,无法比较出优劣” 。我沒加多或減少。若然你寫的:” Lily是樂樂的徒弟,技術不及師傅” 是你自己的意思, 我就沒說話了, 因每人都何以有同的感受, 但請勿扣別人的帽子。

再者,請小安無措, 动不动就掀人底牌/負面帖子, 可谓無品。雖然Lily是有些負面帖子, 但也有不少正面的,然則樂樂就沒有負面的評論嗎?

茶树菇 发表于 2015-6-3 19:49
不要那么较真嘛..其实Lily确实有问哪里肌肉觉得最紧。我个人意见是Lily和乐乐按摩技术都各有特点,没有哪 ...

「較?」真的不是我,是Fuckme兄啫。你最初的帖子並沒提过Lily有問你哪里肌肉觉得最紧喎?只是現在才補充上來。莫非你跟Fuckme是同一人? 不打緊。Lily之所以問你哪里肌肉觉得最紧,只是想对症下药,重点按摩緊那部位,令你得到舒緩。正如看医生,他都会問你边到唔舒服?头痛医头,腳痛啦。