AZN747

搜索

Big boobs 巨乳 Julia @ Barbie House 包膠

http://www.barbiehouse69.com/#!julia/c1il7

兩三個禮拜前已經想搵Julia, 果陣食開同場嘅Jina
黑暗中同Julia有過一面之緣
入正題
Book房好順利,一入閘,開門係一個金毛直髪女仔
有半邊胸露咗出嚟,咦Bcup仲要係黑提
所以我好快確認佢唔係女主角
我話搵julia, Julia就從平時同Jina約會果間房走咗出嚟
哇,頂!即刻沉船
完全係我high school果時出嚟玩,見到但追唔到嘅女仔,
因為佢地通常都有個高大威猛嘅男朋友
入到房,時間關係,我急住除衫,Julia就急住同我折衫,
睇佢搞笑嘅動作,感覺自己年輕咗10年(利申:我先30)
沖涼好迅速,無Body Massage, 無水簫(個人唔做太危險動作)
入房後,坐低後面攬住揸下兩個大過個頭嘅巨乳青筋波
一路車一路揸,好過癮
瞓低後,先係全身漫遊
然後係好耐都無玩過嘅冰火二重天
雖然被我要求下戴住dum dum,但係冰火威力不減
開波先係騎馬發動攻擊,好快Juju話攰
唔緊要,因為佢對波太重,我都想轉pose
之後都係果D
完事後,佢攬得我好實唔畀我走
但係我太趕時間,急急腳起身沖涼
Julia好鐘意講笑,捉弄人,同Jina女神係兩回事
青菜蘿蔔各有所愛,但我都鐘意

Face: 8
Body: 8.5
Service: 8
Attitude: 7.5
Repeat: YES!

Julia just got bumped to the top of my TDL
Thank you.

Girls named Julia all have big boobs?

BongKa 发表于 2015-4-15 18:25
Girls named Julia all have big boobs?

No, but its the julia that i told u about, that i like lol

she is new KIMCHI?

年龄你估计有多少

WILLIAMS 发表于 2015-4-16 00:23
年龄你估计有多少

目測像20出頭,實際可能25-28,
因為濃妝關係,但笑時看不出魚尾紋

唔知道佢英文得唔得呢?

how's her skin?

rayrayuncleray 发表于 2015-4-16 10:08
唔知道佢英文得唔得呢?

英文溝通惡問題