AZN747

搜索
楼主: asdfasd

我diu 9 佢老母哈啪, 搞咩 lun 野掃黃法例

咁女女人赚返黎既錢凍過水。 佢地拘留在拘留所到回家 定 系會放佢地先?

Instuff 发表于 2015-4-2 16:37
咁女女人赚返黎既錢凍過水。 佢地拘留在拘留所到回家 定 系會放佢地先?

应该充公,他们是为充公而拉人封艇

What happen to a few frequent flyer VIP fanboys who posted daily about their kimchi princesses ?  

asdfasd 发表于 2015-4-2 22:32
应该充公,他们是为充公而拉人封艇

我都認為係充公,要明白囡囡係呃加拿大政府喺度搵錢,非法搵到嘅錢可以袋落袋嗎?通常拉人之後,立即被拘留直至有機位便立即送返原居地。加拿大政府講人權,人道,拘留期間囡囡會被善待。

fuckme 发表于 2015-4-3 12:17
我都認為係充公,要明白囡囡係呃加拿大政府喺度搵錢,非法搵到嘅錢可以袋落袋嗎?通常拉人之後,立即被拘 ...

Mm 辛苦穩返來血汗錢就甘充公都人道? 如果她們不缺錢會做這個嗎? 全數充公不是讓人家白做嘛

Diu 最後又咪班lun 樣袋曬落袋

asdfasd 发表于 2015-4-3 12:58
Mm 辛苦穩返來血汗錢就甘充公都人道? 如果她們不缺錢會做這個嗎? 全數充公不是讓人家白做嘛

Diu 最後 ...

從執法者立場來說,mm持visitor/student visa賣淫是犯法在先,充公她的血淚(不單是血汗)錢是不能與人道扯上關係。從你的意見,可見你日常hunting是有尊重之心對待mm。
嫖客中確有無良及缺德之人,付出肉金卻有攞番突的行為。例如在狗仔式時,乘mm不察,除去套子便插入,到發覺時已為時已晚,有經驗的mm也中招,難怪有女Keeper訓示新女堅拒人客的狗仔式要求。也有人在Spa做body slide之時,意圖插入而被喝止,卻拿出他那套什麼理論說按摩女你裝什麼逼,出來做也要立個牌坊嗎。種種缺德行為,磬竹難書。

fuckme 发表于 2015-4-3 20:27
從執法者立場來說,mm持visitor/student visa賣淫是犯法在先,充公她的血淚(不單是血汗)錢是不能與人道扯 ...

可以說尊重吧, 出來玩都係為左尋開心jeh

過d 人做到甘, 辣興左條女咪贊自己玩得唔爽, 同mm 唔帶套做就傻b la, 條女制我都唔Lun 制, 出來玩又唔係好似打仗搵命博, 再講唔會得到咩利益 反而無套風險超高

我覺得係場明買明賣geh 交易, 無需要為難人地打份工的mm,
去餐廳食飯都唔會點d 餐牌上面無geh 菜啦

asdfasd 发表于 2015-4-3 21:48
可以說尊重吧, 出來玩都係為左尋開心jeh

過d 人做到甘, 辣興左條女咪贊自己玩得唔爽, 同mm 唔帶套做 ...

辣唔辣慶mm對佢嚟講冇所謂,佢已經得償所願,攞番有突,可憐mm賺咗肉金,卻要額外支出驗孕驗性病,無良嫖客會知道麼。至於那個無良Spa客,稍後在另一兄弟的好報告說自己是被bait & switch 而哭了作為抹黑帖的下台階,隻字不提他的立牌坊之說。對Spa女誤解以為可以插,真可笑可恥,還說自己不是Spa場子菜鳥,我呸。

fuckme 发表于 2015-4-3 22:22
辣唔辣慶mm對佢嚟講冇所謂,佢已經得償所願,攞番有突,可憐mm賺咗肉金,卻要額外支出驗孕驗性病,無良嫖 ...

雞蟲都有好多種呀!
原來而家里道仲有好多港東華大佬,我以為開始要用普通話添

ahwong 发表于 2015-4-4 10:48
雞蟲都有好多種呀!
原來而家里道仲有好多港東華大佬,我以為開始要用普通話添 ...

不好意思 請講中文