AZN747

搜索

我diu 9 佢老母哈啪, 搞咩 lun 野掃黃法例

佢只 hum 家鏟, 甘lun 多開槍案,販毒,詐騙罪案唔行動, 專門針對黃業, 佢自己話唔定會都去啦
做埋曬d 損人不利己 Geh 野, 害己害人, 睇佢收尾幾年一定慘淡收場

準備普選, 搞甘9 多事, 從來都唔係民生著手, 淨係打仗, 掃黃, 搞到大家宜家無淡好食

佢老母仲要轉搞亞洲, 鬼妹賣淫就完全無問題, 佢老母有反人權獻章, 簡直種族歧視, 驚自己盤生意比亞洲人搶曬

鬼唔望佢hum 家鏟死, 比中東班友捉9 佢行刑

就系 真系扑街来噶

新聞報導裡面那個鬼妹累事. 韓國agent阿jay跟她有交換女孩. 當中的鬼妹有underaged, 結果引發其他麻煩, 一連串都被查. 加拿大警方永遠都對未成年少女賣淫最敏感.

本來如果好地地自己做自己, 莫要太貪心, 根本就不會出事.

最大問題係佢老母搞c36, 如果無呢個婊, 客人係唔係擔心甘多問題的, 哈啪佢老母僅係做雞geh, 連佢老豆都未必係親生

麻lung  煩。無果樣搞果樣。班死差佬。諗住long weekend 去, diu

普通話翻譯: 我操他媽逼哈啪, 搞什麼飛機雞吧反賣淫法例

Instuff 发表于 2015-4-2 15:01
麻lung  煩。無果樣搞果樣。班死差佬。諗住long weekend 去, diu

Diu 風頭火勢, 還是靜觀其變, 隔岸觀火

搞到甘lun 大穫唔lun 知點收科

Anyone know how many mm they arrested?

Instuff 发表于 2015-4-2 15:15
Anyone know how many mm they arrested?

probably all who works for that garage, they would not be charged but will be sent home