AZN747

搜索
楼主: oppa

Emma @ Toe88

Masiu 发表于 2014-12-10 20:32
唔係啩,我講成咁,仲有師弟心存僥倖以為今年聖誕仲有大小姐做聖誕老人?
係咪已經講明歲晚收爐呢?
Jacky  ...

你的广东话太正,小弟真是只读懂了6成。。。

Fengyubugai 发表于 2014-12-10 22:44
你的广东话太正,小弟真是只读懂了6成。。。

The power of Emma's spell over men is unstoppable. Even now she's gone so many people are talking about her and missing her.

艾玛永远活在我们心中!!!

hadwin 发表于 2014-12-19 23:24
艾玛永远活在我们心中!!!

Keeper said she's back next year.   Miss her...    i hope she is good.

oppa 发表于 2014-12-19 23:34
Keeper said she's back next year.   Miss her...    i hope she is good.

Hope she doing well and come back see us! Merry Xmas Emma.

Emma放我假,千叮囑萬吩咐叫我唔好滾太多,要小心身體,我笑笑口話假如我唔洗陪佢大小姐的話起碼一日hunt兩次。佢扁起個嘴故作生氣話I don't care, 個樣可愛到呢,忍唔住鍚完又鍚。
真係hunt咗好多次,包括Toe嘅Mel, Love@SC, 甚至有師弟噚日猛話好嘅鬼妹仔 Sabrina , 我出埠在即,假如有時間我會遂一講下,Max 仔都同我提過 Sabrina 係鬼妹版Emma, 我都覺得幾好,但似Emma? 唔好講樣,邊度似? 似乜?真攪笑?有師弟思憶過度久旱逢甘露,見到係女都話似。 差D剷到 Max 仔上天,都係似砌一個青嫩白滑嘅鬼妹仔,又咁講,好都冇用,今日已經鬆人。
有師兄弟近期大力吹捧Love, 有位老人家話2015兩位女神係 Love 同 Cathy, 話Cathy係女神我無異議,我都係佢 fans,但Love? 輸在太矮,你可以話佢 cute, 可愛,笑容可掬,服務好,聽教聽話,十分合作,小鳥依人,非常GFE, 有如斯素質其實已跑贏大巿,假如 Jackson 揀多幾件好野應該唔憂做,但女神相對上條件比較高,高度成為先天性缺憾,但當然,好似砌一個細細粒學生妹咁,又係另一種風味。
祝大家聖誕快樂新年進步,happy hunting.

I-Love-Emma 发表于 2014-12-20 12:30
Emma放我假,千叮囑萬吩咐叫我唔好滾太多,要小心身體,我笑笑口話假如我唔洗陪佢大小姐的話起碼一日hunt兩 ...

agree with C hing,I gave high rating to LOVE too, but not a goddess due to her height...

I-Love-Emma 发表于 2014-12-20 12:30
Emma放我假,千叮囑萬吩咐叫我唔好滾太多,要小心身體,我笑笑口話假如我唔洗陪佢大小姐的話起碼一日hunt兩 ...

女神只有emma,还是兄台比较被emma亲近,我到她休息前一个星期也被蒙在鼓里。敬仰师兄啊

小弟夸鬼妹,也是最近寂寞无聊随便试妹子,次次都觉得无聊失望。鬼妹仔的确让我高兴了一会,不过心里只有emma。惭愧

Thanks for sharing!