AZN747

搜索
楼主: oppa

Emma @ Toe88

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

Emma still a legend. She has lots of 疯迷.
I love Emma .... Saves lot of gasoline la.

Heya What's new?    More of the same.   

I-Love-Emma 发表于 2014-11-28 16:57
Jacky 大佬出嚟又撐起支旗,仲講到咁揚,可見天寒地凍生意難做,再加埋 36,前有虎後有狼。
唉,佢大小姐 ...

都是emma命啊,日日想她想的紧啊

毫无准备的被告知她又要迟回来了,本来满心的欢喜立刻像冰桶挑战。一个人开车四处闲逛,一首想你的夜差点让我坚持不住。这段日子,几乎要每天跟keeper查询,每次都想跳起来大叫,终是一场空。叹,她若离去,我当如何。可怖。

你若真爱她,你就不会想她回来,懂吗

我甚小回有關大小姐嘅帖。
一哥出帖傾訴思念之情,有位仁兄呼天搶地話她若離去下半世唔知點算好,Max 仔實牙實齒起曬鑼鼓撐行獅頭話大小姐幾時番工,我不發一言冷眼旁觀陰陰嘴笑,真係星期四開工?詢眾要求咁順德人?個個歡喜若狂,聽聞已 book 滿幾日,可見大小姐魅力。
當然,我笑人人笑我,唔知邊個笑邊個。瀟灑聰明看透世情道行高深如我,亦難逃離她的魔掌一顰一笑,將心比己,莫講其他人。
五十步笑百步。

呢個帖我咁寫,預咗好多人瞓唔著覺過聖誕,大小姐歲晚收爐,果個話唔知點算日日打去煩 Jacky 嘅師弟可能會喊?
遙祝佢聖誕快樂啦,一片思念加無限祝福...
在這裡,也預祝 Ben gor 及各位師兄弟聖誕快樂新年進步。

Masiu 发表于 2014-12-8 15:12
呢個帖我咁寫,預咗好多人瞓唔著覺過聖誕,大小姐歲晚收爐,果個話唔知點算日日打去煩 Jacky 嘅師弟可能會 ...

料她很快上岸,只望见的多一面也好。我这种屌丝眼中她便是天使下来搭救我出苦海,不敢奢求。