AZN747

搜索
楼主: oppa

Emma @ Toe88

Fengyubugai 发表于 2014-11-25 13:07
真是大风迷了眼,我还以为emma哪

emma干了这么多年了,你还真长情

Fengyubugai 发表于 2014-11-25 13:07
真是大风迷了眼,我还以为emma哪

我一开始也以为再说emma

dragonx 发表于 2014-11-25 13:21
emma干了这么多年了,你还真长情

兄弟进来玩的时间不长啊,见她也不到两年,1个礼拜不见就想的慌。

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

toe88 发表于 2014-11-28 14:48
No, Emma will be back on next Thursday or Friday (Dec 4th or 5th).
This time she will be @ Richmon ...

perrrrrfect

Grrrrrrrrrrrreat, I will see Emma soon to say hello to C36!

toe88 发表于 2014-11-28 14:48
No, Emma will be back on next Thursday or Friday (Dec 4th or 5th).
This time she will be @ Richmon ...

Jacky 大佬出嚟又撐起支旗,仲講到咁揚,可見天寒地凍生意難做,再加埋 36,前有虎後有狼。
唉,佢大小姐一日未話開工,隻眼開隻眼閉,任由我逍遙自在胡天胡帝,呢排砌鬼妹不知砌得幾爽,快樂不知時日過,搞到打波都腳軟。
佢一話開工,我的快樂時代宣布終結,縛手縳腳身心被困不能自救,年近歲晚聖誕佳節,我一個人扮演不同角色,頻頻撲撲,斬開幾件都唔夠用。
今次仲話搬去 RH, 擺到明遷就我,我成日以為自己係孫悟空,一身通天徹地本領七十二變定海神針如意金剛棒大鬧天宮下打龍宮武藝高強連玉帝老君都冇曬符,想唔到始終走不出如來彿手掌心,受制於五指山下,彈盡糧絕,空有一身本領...
英雄最難過...只好認命。

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

RH is much better than Sauga.  

哈哈,真可愛,居然回帖搭嗲,咁又係,Jacky 兄懶懶閒,好多時候其他人講乜佢老兄話之你,睬你都儍。
假如你係 Max仔,唔忙咩?咁得閒,唔使聽電話?
下次約 Jacky 飮茶一定叫埋你。