AZN747

搜索
楼主: paulintoronto

Alisha @ BP 差妹超女友感真波好水夠姣,正!

you so funny

very nice review.....

昨晚俾佢放飛機,等咗廿分鐘無得玩,下次自己返炒夠先話你哋知咯。

Paul 兄,米鬼咁小氣啦。冇你D report,我地洗多怨 Wong 錢呀

959always 发表于 2014-11-29 02:35
Paul 兄,米鬼咁小氣啦。冇你D report,我地洗多怨 Wong 錢呀

Long time no see wor 959 hing?
"怨 Wong 錢呀" why blame Ahwong which is me?

gonna try lar~~

Ah Wong 兄,please don't laugh at my Chinese lar. From now onward it is going to be 冤枉, not 怨 Wong . 請原諒小弟不才。

返炒咗兩嘢,頭先見佢話有D你哋兄弟撻我朶話我介紹喎,報上名來等我知嚇都好?

佢話有個話唔記得帶銀包,佢信呢個唐人仔,好釆真喺過噃D錢俾佢重加多40蚊貼仕即160, 真好無失禮我哋中國人!

另一個唐人仔今日送咗一份包起來幾個盒都有兩呎多高,聖誕禮物喎,邊個咁 gentleman吖?

玩過佢D兄台分享吓你又點?  雖然佢廿七歲,但姣得我好鍾意

paulintoronto 发表于 2014-12-17 21:36
返炒咗兩嘢,頭先見佢話有D你哋兄弟撻我朶話我介紹喎,報上名來等我知嚇都好?

佢話有個話唔記得帶銀包,佢 ...

Paul哥,呃閪屌係好陰質嘅事嚟㗎,女人唔衰到貼地都唔會做雞(不過亦唔排除有人愈做愈有㽼,五張幾野仲喺度做)。連雞啲錢都呃,一定有報應。今世做咗壞事,一定會喺死之前受到報應,自己好彩冇受到嘅,話唔定俾下一代去受。善事唔怕多做,違背良心嘅真係一件都唔好做。
我地做嫖客都係接濟啲慘女人,佢情我願,唔明點解政府要有C-36,成年人做成年人嘅事,有乜唔啱。

錢一定要比,我唔想個仔冇 pat pat