AZN747

搜索

Rachel@SweetSweet & Private Bella

唉,睇黎真系吾應該饗國慶日走去穩食物,但系又因為無聊,朋友都已經離開左加拿大度假或者返香港或者中國,無無聊聊就上網穩有咩野食。首先穩左噶系SweetSweet.發左短信去預約,問距有無中國女女,距話有然後就介紹左個叫Rachel噶比我,keeper同我講距系24歲噶北京人-初下海,甘就霖住去試下啦,雖然睇到張相都系懷著半信半疑噶態度,因為張相一睇就吾知道想邊度downlaod落黎甘。去到停好車之後距就叫我等等,甘我就等啦,裹時候11點多滴。等左吾夠10分鐘距就比左buzz code我,甘我咪上去咯. 一入門口我就叼距滷味,條女個樣同張相系0%,仲死話相裹個系自己,而且講噶普通話都系南方人口音(因為我有過一個南方噶講國語噶女朋友,同埋一個北方噶所以我可以聽得出距好明顯系南方噶平舌口音)望落仲起碼35歲以上,而且仲吾系少婦feel,系阿媽feel,好似一入門口條女就叫你,翻黎啦.飲湯啦,最頂癮噶系距著住一套師奶睡衣,我真系叼距鹵味,當時我心霖我情願花滴時間去浦club好過啦,就系貪穩女女快而準,又吾使有浪費心機,不過真係饗隨便穩一條會見光死噶女都正過距. 見到甘噶情況我耿系就即刻掉頭走。上到車,心霖,既然都出左黎啦,成12點,不如去yong & finch 穩私做Bell啦,因為距做到4點,而且一直想試下.我打電話裹時聽到距把聲就知道距後生,應該20幾歲,而且把聲好正,甘咪開車去咯.去到入門口都好熱情,而且好好態度,樣都ok,不過之後就仆街啦. 饗床度做裹時距又唔比摸,又唔比錫,仲要好假,搞到我做做下無曬feel軟嗨左(先開始五分鐘)開始插入五分鐘,而且距都好吾耐煩,一味同我講我似20歲多滴,仲話宜家滴年輕人點。叼距鹵味, 年輕人點關我9事咩,雖然我都系得裹20幾歲人.我系黎happy噶咋嘛,比錢你令我happy本來就係你義務黎噶啦.中間仲要一路做一路睇手機,真系你想吾軟都幾難.一見我軟左,距就接電話,叫我休息一陣,原來系因為距期間重要出去接左三個客人。我叼,真系mood都無曬,不過霖住甘樣點都實要比錢啦,就死都要距用手幫我搞掂埋距先得。最後比左距100。雖然比得好唔服氣,不過就算啦,完全無心情同距吵,因為本來就講好一個鐘200。距仲要同我講你甘麻煩噶,我都已經做左三個啦,你先搞掂.我真系叼距啦,妳甘噶態度搞條毛啊。我都吾知道距滴咩客人黎噶,半個鐘內距可以搞點三個,我其實都好佩服距咯,不過我就真系吾得,就算快餐都無甘快啦。前幾日同Serena就main course都做左起碼15分鐘。所以一比較就嬲。距幫我用手出左之後就變得好客氣,就同我講滴廢話.我真系無心機同距講,仲贊我系好人,話可以體諒距.我當時就同距講"放心,我吾會亂寫也"(不過心霖一定會如實講翻出黎咯). 其實我覺得距去做Spa會好有前途,但系就吾適合甘做咯.大家如果吾信我講可以去試下,反正我就打死都吾會再去.至於評分,我就不予置評,因為之後我系嬲到開車踩油才到100km/h甘一直彪返屋企,可想然之我有幾吾爽.我講出黎吾系想大家吾去穩距,而系想講,如果你sex系好missionary,好快,而且中意spa,甘穩距實無錯.至於GFE我勸你決定去就霖都唔好霖,因為距就系想你快滴出,距快滴收工,完全無feel可言.有可能對某滴人黎講自己打飛機會仲好滴.

加藤大神。。这就是你的不对了!
有你之黄金右手在,自然是打手枪最舒爽啦!又何必用到花园蜜洞呢。
哈哈,小子无心冒犯。开句玩笑,都希望你笑下啦!
要稳食,找大场。贵个20-40蚊,虽然无惊喜、不过你就少受气。。稳这种私做就像上BP,80%靠运气啦。

我知道,但係大場好少開到好夜,除左半夜場,就系因為甘先走左去穩私做加上好奇,都有小小自己拿黎衰.加藤手耿系用黎插女人噶啦,用來打飛機浪費

sm123456 发表于 2014-7-3 00:38
加藤大神。。这就是你的不对了!
有你之黄金右手在,自然是打手枪最舒爽啦!又何必用到花园蜜洞呢。
哈哈, ...

加藤大神,你嘅大作好香港 feel 播. 完全身歷聲. 多多交流啊.
要稳食,找大场。贵个20-40蚊 ~~~~

MR.加藤 发表于 2014-7-3 00:57
我知道,但係大場好少開到好夜,除左半夜場,就系因為甘先走左去穩私做加上好奇,都有小小自己拿黎衰.加藤手耿 ...

半夜場唔系大場, 佢地系幾個24小時隨時standby接客的阿嬸. 見到嚇死你果種. 佢地除左隔離台亦都在星島和backpage登廣告, 主要生意來源靠呃鬼佬.

可能燈光暗你看不清楚, Private Bella 年紀起碼35. 不過佢把聲系幾好聽. 以前在這裡打廣告時叫 Private Tina. 服務就一向都如你形容般差.

http://sex747.com/bbs/forum.php? ... &extra=page%3D5

小刺刀 发表于 2014-7-3 05:18
半夜場唔系大場, 佢地系幾個24小時隨時standby接客的阿嬸. 見到嚇死你果種. 佢地除左隔離台亦都在星島和b ...

小刺刀大神 .... 多多交流啊
以前在這裡打廣告時叫 Private Tina. ~~~~
以前 (係747以前) 我食十餐有九餐如加藤大神形容般差. 所以去左食西餐. 西餐都吾好得去边, 不过无中餐甘离Po. 我第一次食到正野係 Juno(LCY). 于是 juno 係我嘅標準啦.
好又一餐吾好又一餐. 陛在我虫虫吾多, 所以好简饮择食囉.

係呢道, 中國香港私做 都係非一般 唔掂, 找agency 韓國妹妹比較保險, 如果想食中餐是必須翻大陸

asdfasd 发表于 2014-7-3 08:31
係呢道, 中國香港私做 都係非一般 唔掂, 找agency 韓國妹妹比較保險, 如果想食中餐是必須翻大陸 ...

绝对万分赞同. 所以我响呢度老虎蟹都唔食中菜.
所以话罗,内地真系天堂. 东莞死直左,仲有澳门呀. 再唔系咪扣女罗,周街都系,厂妹,手机妹,保险妹,售楼妹....etc . 揸架似样呢架车,大把女上車啦.

theone 发表于 2014-7-3 08:56
绝对万分赞同. 所以我响呢度老虎蟹都唔食中菜.
所以话罗,内地真系天堂. 东莞死直左,仲有澳门呀. 再唔系 ...

又無甘簡單, 不過一定好過呢道, 係國內開好車唔容易

國內係男人的天堂 是真的