AZN747

搜索

Serena@Sexy-Cat

因為本人女朋友唔響多倫多,所以霖住貪新鮮試新場(Sexy-Cat)噶Senera. 一入門口,的而且確好熱情,即刻拉住我入房,可能見到我個樣覺得我細個,所以響沖涼裹時跳過水中蕭,不過本人唔係好好哩樣野就無再要求。沖涼期間都有講有笑,覺得滴feel仲幾OK。不過話時話Serena好鍾意kiss妳同埋錫妳臉,而且成個過程都要kiss。可能係因為我人本來就心急,所以覺得距前戲有滴長(我係屬於想征服對方多滴裹類人)。不過senrena噶service的確幾好,BBBJ裹滴例牌野都做到足,一滴都無偷懶。之後大家就開始入正題(my favorite part), 插距裹時同距玩左好多花式,同埋唔知道係米因為距細細粒,所以抱住距超容易掌握妳想要噶動作同埋距都超配合,仲會捉住妳去摸距同錫距,感覺好爽。正題大概做左15到20分鐘(本人book左45分鐘),然後直接內射(甘當然係有戴套啦)。做完之後距又幫我message,之後距自己仲訓埋響我旁邊錫左我面一下,仲話我眼睫毛長。同我傾左一陣就齊齊去左洗白白。最後我比左$180/45 min rate + 20 tips。我出黎望下自己個錶(原來做左50分鐘有多)但係無比人催,所以總體好OK, 不過個人覺得自己今日狀態唔係幾好,下次可能會再玩

我對Serena噶評分:
Face:7.5(總體靚女不過距化裝有滴濃)
Body:8.5 (very easy to control)
Attitude: 9.5 (nothing perfect)
Repeat: very likely

nice review~

Tit size???? Fake??

Thx for sharing

再一個(处男) report. 中文高手, 多多交流

Her boobs are real, not fake (natural)

tomsiu 发表于 2014-6-30 00:59
再一個(处男) report. 中文高手, 多多交流

不過,比人覺得好我細個咯個樣-.-

MR.加藤 发表于 2014-6-30 15:59
不過,比人覺得好我細個咯個樣-.-

I mean, 距覺得我好細個咯睇我個樣

thanks for the review

haven't tried this agency yet but it seems pretty fruitful so far based on all the reviews