AZN747

搜索
返回列表 发新帖
楼主: seaboy

介紹一個大場級的師傅

享受踩背的兄弟, 目前只有她和Ivy 可提供. 聽說Ivy 稍後會回流, 這位師傅的踩背便唯我獨尊了. 我也沒問有沒有全套, 樓主寫這句: 「但我想大家可能不會選全套」, 妙絕。

Called her 3 times recently but no one picked up...no call back either =(

So fuckme, does she offer FS?

Portal05 发表于 2014-8-20 09:43
Called her 3 times recently but no one picked up...no call back either =(

So fuckme, does she offer ...

I wrote above : 我也沒有問有沒有全套。So please check it out yourself.

How old is she?

揼骨好的骨女唔會後生,一般都係三十幾到五十幾,真正揼骨唔須要理佢咩年齡。估計四十以上。

30s I am okay, 40+ is just not for me.

我敢話佢係 Lee 行係神级 佢認第二無人敢認第一。
果D乜師傅物師傅算把啦