AZN747

搜索

any younge girls with sexy legs?

关闭 [复制链接]
本人比较focus对脚.
样 年轻点  要求唔高
身材唔洗话波大 臀大.
但系我真系ok care对脚,
身材好,但系田鸡腿..都系无乜胃口.

长腿 就perfect.
最好系 学生feeel 咁 嫩草 至爱...
各有狼友有咩好介绍

死变态,第一个贴就求脚交,第二个贴就要长腿. 又话自己长相 nice.多谢都冇声.挑. 您估呢度班兄弟欠狗您架. 甘撚钟意脚交,去大统华买只金华火腿,红烧元蹄,自己交自己啦,硬燃狗.

仲末屌完、又学生妹,又要嫩,又长腿,又要变态,您都好意思开口问,您系咪有病啊,磨碌,七头,食屎啦,畜牲.

自己冇寫過報告嘅人, 冇資格叫人介绍. 何況係連報告都懶得睇, 要人喂埋比佢地食嘅伸手黨員.

one bro 干嘛火氣那么大, just ignore posts like this,

T&T华火腿,红烧元蹄,made me lol.. and i just woke up.. gonna be a good day

I know you can find a lot in pacific malls though!

theone 发表于 2014-5-3 00:06
死变态,第一个贴就求脚交,第二个贴就要长腿. 又话自己长相 nice.多谢都冇声.挑. 您估呢度班兄弟欠狗您架. ...

LOLOLOLOLOL 一哥 i like your old profile pic better

happypooning 发表于 2014-5-3 08:44
one bro 干嘛火氣那么大, just ignore posts like this,

T&T华火腿,红烧元蹄,made me lol.. and i just  ...

應該揾條女來降火!飲青保良嘟得。

hime from ZP?

呢D帖其實唔需要答,亦唔使做好心介紹邊間車房邊條女,呢條契弟疍散擺明有另類嗜好,志在揾幾條志同道合嘅磨碌互通消息,好似鬼仔摩打仔同埋以前專做調查果條冚剷,問題一般對象唔係你同我。
一哥媽得好,我有偏見,都幾憎呢類7頭。