AZN747

搜索
楼主: dragondick

Moonwaiting 客服投訢

人一世
物一世
食隻鮑魚最實際

only if its 鮮鮑...LoL...

其实可否tex 预约?

ahwong 发表于 2016-4-19 10:46
人一世
物一世
食隻鮑魚最實際

鮑鱼的营养价值丰富,具有止痕,清濕,瀉精,飽目的功能。建議每月兩隻,多食無益,因為多食會風險高;若細佬太過"滋"補會增加罹患"愛"的风险!

Keigo6203 发表于 2016-4-19 11:31
其实可否tex 预约?

If you know their mobile # which you will know AFTER your first visit.

呢啲咪叫一窩峰嘅"反效應"囉!等佢哋吊鳩高嚟買兼且又整色整水!

一鳩罷扑!

我相信唔駛一個月,邊鳩種聯絡方式都乖乖雙手奉上!話唔埋分分鐘仲有免費派車接送服務!

龍王!您老人家點睇?

七把刀 发表于 2016-4-19 14:39
呢啲咪叫一窩峰嘅"反效應"囉!等佢哋吊鳩高嚟買兼且又整色整水!

一鳩罷扑!

講句公道話,MW嘅價錢嘟好老實。

開口三舊水嗰啲車房就離普啲,所以今日嘛有間嘢話回饋特價嘮。

如果兄弟熟性,寧死不屈,打死嘟唔食三舊水嘅快餐,餓死啲靚妹仔,價錢一定打回原形。

呢啲係供求關係,有人辭官歸故里,有人漏夜趕科場!

dragondick 发表于 2016-4-19 12:56
If you know their mobile # which you will know AFTER your first visit.

I am wondering if there is a reason not to go mobile for the agency.

Landline will need warrant to do wiretapping,  whereas mobile SMS will have the record forever.

dragondick 发表于 2016-4-19 14:58
講句公道話,MW嘅價錢嘟好老實。

開口三舊水嗰啲車房就離普啲,所以今日嘛有間嘢話回饋特價嘮。

龍鳩兄;

我在此所提及到"吊鳩高嚟買"唔喺指價格方面!亦喺指Booking方面,因有一些狼友好鳩中意一窩峰去Booking排隊,令至其覺得唔擾冇得做,因此使到中介吊鳩高嚟做兼且又整色整水令至買賣雙方有時會有口舌之爭嘅意思!

與此同時MM們因做得太頻密會令至衛生方面蔬乏,安全措施不足等等...繼而引起性病和其它需要顧慮到的問題多不勝數...

至於收三舊水啲車房除非是物有所值,否則分分鐘會流失顧客,會得不償失!捉蟲入屎忽!

再者,若出得起三舊水之顧客,工作罔位絕非一般(除了二世祖),因此,本人相信此類人並非儍瓜!一旦被搵笨,相信很少會回頭,除非鹹到儍鳩咗!

以龍哥嘅江湖地位,應該要比翻幾分薄面,原本唔想多事,起度插嘴,但睇到好多太mean嘅言論, 不得不出來講兩句。乜嘢叫做『雞同龍講』, 有人做過Katy 咩,冇就唔好講啦,人哋都係打份工姐,都係有阿媽生架,唔駛咁口賤掛。

事件真相暫且不提,從龍哥你的陳述,好似有問題。buzz code 是等 mm 真的準備好先發比我地,原因大家都好清楚。所以99%的狼兄弟,都應該好似我咁,到咗就單聲話到咗,然後乖乖地等,有時真係過咗鐘先比 code 你,所以你未夠鐘就 call 三次攞 code ,跟本係唔啱規矩,之後仲公開投訴,老實講是有啲拿過。以上只是我個人意見。