AZN747

搜索
楼主: zcyfyl

新手求指导

piazolla 发表于 2013-4-23 21:39 static/image/common/back.gif
包養的費用就高得多了。算$6000一個月吧。 每天做兩次才划算。

每天两次身体受不了吧=、=

現在的包養很多都只是 multi-session package. 很多女生都找我幫她們作介紹, 但開的條件往往是獅子開大口. $6000一個月一般都只是一星期見一兩次, 而不會有是每天都可以做兩次.

如果你能找到個年輕, 樣貌身材都不錯的MM, $6000可以天天見, 天天做, please let me know. I will be the first to wrap her.

$6000一個月, 一星期見兩次, 就算每次見面都開兩Q,圍起上黎即係 $375 一Q. 貴D. 不過係私家貨.

piazolla 发表于 2013-4-24 22:59 static/image/common/back.gif
$6000一個月, 一星期見兩次, 就算每次見面都開兩Q,圍起上黎即係 $375 一Q. 貴D. 不過係私家貨.:lo ...

條女就肯定話被包期間唔會偷偷地走去跑私鐘. 不過亦講明私生活不得過問. 一個星期見得一兩次,仲唔係全日. 咁條女真係你私家貨, 定係同時俾幾個人 "包", 又或者一邊被包一邊繼續接客..... 你自己諗啦.

肥狼 发表于 2013-4-25 01:29 static/image/common/back.gif
條女就肯定話被包期間唔會偷偷地走去跑私鐘. 不過亦講明私生活不得過問. 一個星期見得一兩次,仲唔係全日. ...

那如果让住在一起ok不

zcyfyl 发表于 2013-4-25 09:21 static/image/common/back.gif
那如果让住在一起ok不

住在一起 $6000 不能買到貨,就算買到,不會是一流貨色。

zcyfyl 发表于 2013-4-25 09:21 static/image/common/back.gif
那如果让住在一起ok不

根據找過我幫忙的女生開出的條件, 住在一起沒兩萬都很難成交. 而且對雙方都有危險. 女的可能被男的偷拍, 以後用作要脅. 男的也可能被偷東西, 或個人資料被盜去作不法用途. 始終時間長, 戒心會鬆下.

Ben2009 发表于 2013-4-25 16:22 static/image/common/back.gif
根據找過我幫忙的女生開出的條件, 住在一起沒兩萬都很難成交. 而且對雙方都有危險. 女的可能被男的偷拍,  ...

那怎么弄最好呢...总不能我给钱她在外面又接客吧

最好就是find a girl friend 省钱经济又实惠

那麼有錢...找一兩個女朋友不是問題吧...