AZN747

搜索
返回列表 发新帖
楼主: 高登仔

Roxy @ AsianSexyBabe

momo175 发表于 2017-5-27 00:07
屌,你條鹹濕仔

嘢!你好衰㗎,咁話人㗎,不過我係

高登仔 发表于 2017-5-27 00:56
嘢!你好衰㗎,咁話人㗎,不過我係

體住啊,射精射得咁恆,小心馬上風啊

momo175 发表于 2017-5-27 01:04
體住啊,射精射得咁恆,小心馬上風啊

唔射發瘋就會

咁多精子? 少俠身體好啊
我依家一個鐘真係未必射到兩次

Egghurt 发表于 2017-5-26 16:04
那你觉得lena和roxy 那个好

Lena 係兩年前去嘅,當時已經要提前幾天預約,去了兩次,Lena 好靚,臉部尖小,係冷艶大姐姐形,身材好夠高,不過當時好瘦,佢話忙到無時間食飯,配合高而且服務比較開放, Pussy Slide.......都有

Roxy 今個月先開始去,去了兩次,已經預約咗第三次,Roxy 金髮,臉部小圓,眼識發電,小咀,可愛嘅大姐姐形,身材好有高度,善於交談愛玩愛說笑鬼靈精,有着不同話題,令人感受到佢歡迎你去亦歡迎  (引誘)你再回去,會講你喜歡聽嘅嘢

個人感覺綜合各項條件,會比較喜歡 Roxy 多少少

高登仔 发表于 2017-5-27 18:13
Lena 係兩年前去嘅,當時已經要提前幾天預約,去了兩次,Lena 好靚,臉部尖小,係冷艶大姐姐形,身材好夠 ...

should I also visit Roxy ?  My Korean is zero, not even thank you, hello.  Only word is OPPA  (similar to cell phone brand OPPO , hahaha.)

mmpleaser 发表于 2017-5-28 11:15
should I also visit Roxy ?  My Korean is zero, not even thank you, hello.  Only word is OPPA  (sim ...

如果你喜歡 Baby,Roxy 一定唔會使失望
Baby 去了兩次,而 Roxy 已經預约了第三次

tried her, personally i dont think she is anything special... maybe she is just not my type...

momo175 发表于 2017-5-27 01:28
咁多精子? 少俠身體好啊
我依家一個鐘真係未必射到兩次

第一次見,有新鮮感,加上條女正同窄應該可以射兩次
第二次見,一個鐘應該唔夠時射到兩次
今日教咗佢講粗口啦 你可以去考吓佢
你話好高嘅香港粗口老師,佢應該記得我教咗佢點講