AZN747

搜索

有冇剃毛美女?

唉..本來唔想講但真係有D恐佈 噚晚同班狼友去喝酒..多口問佢地最近有冇hunt到D好野?佢地竟然話冇..原因係我地班人中有個國內富二代中左陰虱條友仔出名有錢+爛玩老婆仔女在美國佢就日日都召妓..噚晚喝大左見佢在場就親自問佢件事真定假..佢好老實仲好似冇嘜野咁,佢話早幾日下體超癢自己仲捉到D陰虱用力按爆佢有血的...就去睇醫生..醫生叫佢剃曬D毛再用藥洗還要驗血驗尿..我最火就係條友仲笑住黎講..佢話佢老婆仔女在美國冇嘜所謂但醫生話同佢發生過關係的女人只要有毛就好大機會中招..潛伏期唔清楚佢話有D病人要一年先發病...我聽完後都成身癢...不過自己又衰addict左叫雞仲要係Asian所以希望各位能提供一下有冇剃左毛的asian美女?

你自已剃晒自已 D 毛, 一樣可以減少中招機會架.  

porkyporky 发表于 2012-2-20 19:46 static/image/common/back.gif
你自已剃晒自已 D 毛, 一樣可以減少中招機會架.

可以剃晒自己D毛我就唔洗煩啦.可能你單身唔怕中招.但好多人有家庭.突然剃毛點同個老婆交代?

wtf001 发表于 2012-2-20 20:00 static/image/common/back.gif
可以剃晒自己D毛我就唔洗煩啦.可能你單身唔怕中招.但好多人有家庭.突然剃毛點同個老婆交代? ...

冇錯, 我從來無需煩哩樣野...........  

Hey Pal,
I had to apologize first. Your friend is really 幾(仆)街.
Please advice him be considerate to others. If he only consider his fun without caring others. Think about those guys with AIDS hunt for mm without telling the mms. How's your friend think?
That's really SUCK!!
Sorry for his wife married to suck a jerk.
As a friend to that guy, best wish and good luck to you too.

FYI

★什麼是陰蝨?
陰蝨是一種體長不到○‧五公分的透明小蟲,靠著吸食人血過活,多數由性交時皮膚密切接觸而傳染,不過也可以經由衣服、床單及毛巾等傳染。在人體有三種蝨種,分別感染頭部、身體及陰部,除第二種的體蝨是以衣物為寄生處外,頭蝨及陰蝨都是寄生在毛髮上。

陰蝨的生存空間,其實不限在肛門及陰部,下腹部多毛處,乃至胸毛、腋毛、鬍、髭、睫毛都可能感染。陰蝨外型較寬扁,而頭蝨最細長,不同蝨子都是以血為生,至於蝨子的不同分布疆界,一般相信來自其不同的爪子構造。

蝨蟲口有中空刺物,可穿破皮膚而吸血,其唾液內成分則會引起發炎反應,形成小出血丘疹。蝨蟲壽命約一個月,每天均可產卵,而卵則黏附在毛髮上,約一周孵化。蟲體因呈扁平透明,且緊貼毛髮根部,較不易觀察,但飽食人血後的蝨子,則呈淡紅色。至於蟲卵,則呈灰白色,乍看之下像是斷裂分叉的毛髮,或是黏附的皮屑,但仔細觀察下,這些蝨卵呈膠狀黃白色,且固定在毛髮上,無法移動。

陰蝨的治療很容易,傳統上採剃毛處理,讓陰蝨無處藏身,並去除蟲卵,但捨不得剃毛者,也可採外用藥benzyl benzoate或crotamiton,二十四小時後除去,或口服磺胺藥,但需注意的是這些治療對蟲卵效果不佳,因此一周後需再重複治療一次,這樣就可以免去「剃度」的尷尬。至於殘留的蟲卵,則可以密齒梳子去除。

damngood 发表于 2012-2-20 22:50 static/image/common/back.gif
Hey Pal,
I had to apologize first. Your friend is really 幾(仆)街.
Please advice him be con ...

no need to apologize因為我都覺得佢好仆街...我誠認自己係雞蟲但我一直都係safe sex就算吹我都要cbj,我唔會好似佢咁,有事傳染左比人都好似冇所謂咁仲笑..條友仔以前有同我一齊返大陸四川叫雞仲成日唔用套出黎同我講話用套冇咁好feel,仲以為自己好醒教我睇邊D女有病邊D女唔駛帶袋屌,仲白痴到信大陸官方講話大陸外省愛滋病好少唔駛怕...其實佢今時今日未有愛滋都算係個奇蹟!

謝謝 brothers. 尤其多謝 Mr. damngood. 資料詳盡.
我出黎滾左 40+ 幾年. 都係弟一次聽見 D 咁既野.
唔怪得鬼妹大多數都係白老虎丫.

有病仲去搞MM,好贱,而且触犯左法律。